به نقل از سازمان مطالعات زمین شناسی آمریکاU.S. Geological Survey ، تولید جهانی کبالت از ۱۲۰هزار تن در سال ۲۰۱۷ میلادی به ۱۴۰هزار تن در سال ۲۰۱۸ افزایش یافت. طی این مدت جمهوری دموکراتیک کنگو با تولید ۹۰هزار تن کبالت همچنان در صدر جهان ایستاد. تولید این ماده معدنی در کنگو طی سال ۲۰۱۷ میلادی ۷۳هزار تن به ثبت رسیده است.
طی این مدت، روسیه نیز با تولید ۵هزار و ۹۰۰ تن کبالت همچنان در رتبه دوم جهان قرارگرفت. تولید این ماده معدنی در روسیه در سال ۲۰۱۷ میلادی نیز ۵ هزار و ۹۰۰تن بود.
در سال ۲۰۱۸ تولید این ماده معدنی درکوبا ۴هزار و ۹۰۰ تن به ثبت رسید که حاکی از کاهش ۱۰۰ تنی نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۷ است. با این حال کوبا توانست استرالیا و کانادا را پشت سرگذاشته و از رتبه پنجم به رتبه سوم جهان ارتقا یابد.
طی مدت یاد شده، استرالیا با تولید ۴هزار و ۷۰۰ تن کبالت به از جایگاه سوم به چهارم تنزل یافت در حالی که فیلیپین با تولید ۴هزار و ۶۰۰ تن از این ماده معدنی به رتبه پنجم ارتقا یافت. پیش از این در سال ۲۰۱۷ میلادی فیلیپین با همین میزان تولید در رتبه ششم جهان قرار داشت.
تولید کبالت در کانادا تنها ۷۰هزار تن نسبت به سال ۲۰۱۷ کاهش یافت و به ۳ هزار و ۸۰۰تن رسید اما رتبه این کشور از چهارم به ششم جهان افت کرد.
بیشترین ذخایر کبالت جهان در اختیار کنگو
مجموع ذخایر کبالت جهان حدود ۶ میلیون و ۹۰۰هزار تن است. کنگو با داشتن ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تن ذخایر کبالت، بیشترین میزان ذخایر این ماده معدنی در جهان را در اختیار دارد.
استرالیا با در اختیار داشتن یک میلیون و ۲۰۰هزار تن ذخایر کبالت در رتبه دوم جهان قرار داد. کوبا سومین دارنده ذخایر کبالت در جهان است که دارای ۵۰۰ هزار تن ذخایر این ماده معدنی است.