معدن ۲۴گزارش می دهد:

رابطه شاخص دلار و‌قیمت فلزات

0 1,025

همواره باید به رابطه ایندکس دلار با قیمت کامودیتی ها دقت داشت زیرا حدود ۵۰درصد معاملات در دنیا با دلار آمریکا انجام می شود . با افت ایندکس ما شاهد رشد قیمت کامودیتی ها هستیم و بالعکس .
همانطور که در نمودار مشاهده می شود روند نزولی شاخص دلار از سوم ژانویه ۲۰۱۷ یعنی حدود ۵۳۰ روز قبل آغاز شد و با دقت بیشتر به این نکته پی خواهیم برد که رشد کامودیتی ها هم حدودا از همان زمان شروع شد. با عملی شدن شعارهای انتخاباتی ترامپ و اعلام گزارشات مثبت از اقتصاد آمریکا و فشار مضاعف بر ارزهای ین و یورو ما شاهد رشد شاخص دلار و خروج از روند نزولی بلند مدت خود از حدودا ۲۴ آپریل ۲۰۱۸ هستیم . این روند نزولی که از حدود ۱۰۴واحد شروع شد و در حدود ۹۰ واحد به پایان رسید و تا ۹۵ واحد با قدرت رشد کرد .
تحلیل ادامه روند شاخص دلار :
شاخص دلار به نظر فعلا درگیر محدوده مقاومتی شده و مقاومت ۹۶،۶۵ واحدی را مقابل خود دارد که اگر بتواند از این مقاومت عبور کند احتمالا بدون مشکل تا ۹۹ واحد رشد خواهد کرد و باید منتظر افت قیمت های جهانی باشیم که البته در میان مدت دور از انتظار نیست . البته تکانه های مهم دیگری را هم باید در تحلیل خود دخیل کرد مانند تعرفه های وضع شده توسط آمریکا و همچنین جنگ اقتصادی چین و اروپا با آمریکا که در حال شعله ور شدن است .
همچنین باید سیاست های فدرال رزرو هم با دقت دنبال کرد زیرا امکان رشد دوباره نرخ بهره و خروج سرمایه از کشورها و ورود آنها به آمریکا رابه دنبال دارد که باعث تقویت شاخص دلار می شود.
به نظر با گزارشات مثبت (تورم ، بیکاری و…) که از آمریکا منتشر می شود فعلا شاخص دلار با تهدیدی روبه‌رو نیست.

نویسنده: سینا حمیدی

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.