توصیه گلگهر به سرمایه گذاران برای ورود به معادن خاک‌های صنعتی

0 970

نشست هم اندیشی معین های اقتصادی شهرهای سیرجان و بردسیر برگزار شد

مدیر عامل گل گهر : معتقدیم ۹۰درصد قطعات مصرفی در مجموعه گل‌گهر امکان ساخت در شهرستان را دارد و همین امر می‌تواند زمینه اشتغال فراوانی را ایجاد کند

نشست هم اندیشی معین های اقتصادی شهرهای سیرجان و بردسیر با هدف بررسی روند اجرایی سیاست های اقتصاد مقاومتی در شهرستان های سیرجان و بردسیر برگزار شد
در این نشست که باحضور مهندس تقی‌زاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر بعنوان معین اقتصادی منطقه ۷(شهرهای سیرجان و بردسیر) ، حسن‌پور نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی، دکتر مکی‌آبادی فرماندار سیرجان و مهندس نجف پور فرماندار بردسیر و همچنین جمعی از مدیران شرکت های فعال منطقه گل گهر بعنوان معین‌های اجرای اقتصاد مقاومتی در شهرهای سیرجان و بردسیر حضور داشتند

در ابتدای این نشست مهندس تقی‌زاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر، به پتانسیل شهرستان سیرجان برای تبدیل شدن به شهری صنعتی اشاره کرد. وی در ادامه رسالت شرکت گل‌گهر در این زمینه را ایجاد روحیه صنعتی در شهرستان دانست. وی افزود : سیرجان همانند شهرهای اصفهان و اراک پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به شهری صنعتی را دارد. ایجاد شهرک صنعتی گامی مهم در این زمینه است که شرکت گل‌گهر در این زمینه قدم های خوبی برداشته و درحال حاضر لازم است تا زیرساخت‌های لازم در این منطقه فراهم شود و با حمایت بانک‌ها از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، این شهرک رونق یابد و صنایع پایدار در شهرستان ایجاد شود.

در ادامه مدیرعامل شرکت گل‌گهر به نقش صنایع پایین‌دست در ایجاد اشتغال اشاره کرد و افزود: یک واحد آهن‌اسفنجی ۲۰۰ شغل مستقیم ایجاد می‌کند اما با سرمایه احداث چنین واحدی در زمینه صنایع پایین‌‎دستی همانند قطعه‌سازی می‌توان ۱۰۰۰ شغل مستقیم در منطقه ایجاد کرد.

وی در ادامه به ایجاد فرهنگ صنعتی شدن در منطقه اشاره کرد و افزود باید به‌سمت ایجاد فرهنگ صنعتی شدن در منطقه حرکت کنیم.

وی افزود: معتقدیم ۹۰درصد قطعات مصرفی در مجموعه گل‌گهر امکان ساخت در شهرستان را دارد و همین امر می‌تواند زمینه اشتغال فراوانی را ایجاد کند.

مدیرعامل شرکت گل‌گهر در ادامه به صنایع جانبی و نقش این صنایع در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه اشاره کرد و سرمایه گذاری در بخش صنعت نسوز را بسیار مهم دانست و افزود توصیه من ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به زمینه نسوز، آهک، فروسیلیس و… است.

در ادامه مهندس ناصر تقی‌زاده، به افتتاح کوره تونلی شرکت فولاد کاویان در چندماه آتی اشاره کرد و گفت محصول تولیدی از این کوره که Pig Iron است به‌زودی وارد بازار می‌شود، این محصول در کوره القایی به کار می‌رود و می‌تواند جایگزین قراضه شود. این محصول و کوره القایی ماده اولیه صنعت ریخته‌گری و تراشکاری است. همچنین با تولید Pig Iron امکان تولید فولاد آلیاژی در منطقه سیرجان فراهم می‌شود.
در ادامه جلسه فرمانداران سیرجان و بردسیر و‌نماینده مردم در مجلس و نمایندگان معین‌های مختلف اقتصادی به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

 

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.