عضو هیأت‌مدیره شرکت مس مطرح کرد

مجموعه مس هماهنگ برای افزایش تولید و توسعه

0 812

مهندس «علی محمدی» با اشاره به تولید ۲۰۰ هزار تن کاتد تا پایان دی‌ماه امسال گفت: با بهره‌برداری از طرح محیط‌زیستی اسیدسولفوریک سرچشمه، صنعت مس علاوه بر تبدیل شدن به یک صنعت کاملاً سبز در مسیر توسعه پایدار قرار می‌گیرد.

مهندس «علی محمدی» عضو هیأت‌مدیره شرکت مس با تأکید بر این‌که هم‌اکنون در مجموعه مس هماهنگی خوبی برای تحقق دو هدف افزایش تولید و توسعه وجود دارد گفت: از حدود یک‌سال پیش با انتخاب مهندس بنی‌اسدی‌راد به‌عنوان مدیرعامل شرکت مس طرح‌های توسعه‌ای شرکت اولویت‌بندی شد و تصمیم گرفته شد تا به دو پروژه کارخانه اسیدسولفوریک و طرح معدن مس درآلو سرعت بیشتری داده شود.
وی افزود: طرح اسیدسولفوریک مجتمع مس سرچشمه یکی از طرح‌های محیط‌زیستی شرکت است که از ابتدای سال جاری از پیشرفت خوبی برخوردار شد و هم‌اکنون در مرحله پیش راه‌اندازی است و تا پایان سال جاری به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.
محمدی تصریح کرد: با بهره‌برداری کامل از ین طرح صنعت مس به یک صنعت سبز تبدیل می‌‌شود و شرکت مس در مسیر توسعه پایدار گام بر خواهد داشت.
عضو هیأت‌مدیره شرکت مس در ادامه درباره توسعه معادن درآلو، دره‌زار و چاه‌فیروزه گفت: این پروژه‌ها با هدف افزایش ظرفیت کنسانتره با تمام قوا در حال پیگیری است و شرکت مس برای تحقق چشم‌انداز تولید ۱‌میلیون و ۶۰۰ هزار تن کنسانتره به بهره‌برداری هر چه سریع‌تر از این طرح‌ها نیاز دارد.
محمدی با بیان این‌که تولید کنسانتره شرکت مس در حال حاضر ۱‌میلیون و ۱۵۰ هزار تن است گفت: مهم‌ترین این معادن، معدن مس درآلو است که از ابتدای امسال پیشرفت بسیار خوبی داشته و هم‌اکنون پیشرفت بیش از ۴۰ درصدی دارد.
وی افزود: امیدواریم تا اوایل سال ۹۹ به تولید ۱۰۰ هزار تن کنسانتره در این معدن برسیم.
به گفته عضو هیأت مدیره شرکت مس، با تعیین پیمانکاران طرح معدن دره‌زار و تجهیز کارگاه‌های مربوطه در آبان ماه امسال این معدن به‌عنوان دومین معدن مهم قابل بهره‌برداری شرکت مس هم‌اکنون در فاز عملیاتی قرار گرفته است و تلاش خواهیم کرد طی دو سال آینده با بهره‌برداری از آن به تولید ۱۵۰ هزار تن کنسانتره برسیم.
وی با بیان این‌که معادن چاه فیروزه و دره‌زرشک دو طرح توسعه‌ای دیگر هستند که ازنظر اولویت بعد از معادن درآلو و دره‌زار قرار گرفتند بیان کرد: در معدن مس چاه‌فیروزه شهربابک که می‌تواند سالانه ۱۰۰ هزار تن کنسانتره بدهد باطله‌برداری انجام‌شده و آماده استخراج سنگ سولفور است.
عضو هیأت‌مدیره شرکت مس با اشاره به خرید بخش زیادی از تجهیزات کارخانه تغلیظ معدن مس چاه‌فیروزه گفت: دره‌زرشک معدن چهارم ما در استان یزد است که هم‌اکنون در حال اخذ مجوزها از متولیان منابع طبیعی و محیط‌زیست هستیم.
محمدی در پایان گفت: با بهره‌برداری کامل از این معادن در حدود ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار تن کنسانتره به تولید شرکت مس اضافه خواهد شد.

 

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.