صادرات چهار ماهه واحدهای بزرگ فولادی کشور کاهشی شد

1 619

بررسی آمارهای منتشره وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از صادرات دو میلیون و ۲۴۱ هزار و ۳۲۶ تنی واحدهای بزرگ فولادی کشور از ابتدای امسال تا پایان تیرماه است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال افت ۱۲ درصدی نشان می دهد.

به گزارش روز پنجشنبه سایت خبری- تحلیلی معدن ۲۴ از آمارهای یاد شده، در چهار ماهه امسال ذوب آهن اصفهان با صادرات ۳۶۰ هزار و ۵۱۰ تنی انواع محصولات فولادی، کاهش دو درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال ثبت کرد.
در این مدت، فولاد مبارکه ۵۰۱ هزار و ۸۰۹ تن صادرات داشت که رشد ۹ درصدی نشان می دهد.
همچنین مجموع صادرات فولاد خوزستان تا پایان تیرماه به ۷۱۲ هزار و ۷۷۱ تن رسید که کاهش ۲۶ درصدی نشان می دهد.
در این مدت، فولاد اکسین نتوانست توفیقی در صادرات ورق عریض داشته باشد و عدد صفر در مقابل صادرات این محصول قرار گرفت. همچنین فولاد آذربایجان چهار ماهه امسال را بدون صادرات میلگرد به پایان برد.
فولاد آلیاژی ایران هم با افت ۳۴ درصدی در ماقیسه با چهار ماهه پارسال، ۲۰ هزار و ۴۴ تن میلگرد صادر کرد.
فولاد هرمزگان نیز با صادرات ۲۲۹ هزار و ۳۴۵ تنی، کاهش ۳۹ درصدی در همسنجی با پارسال ثبت کرد.
فولاد خراسان، اما با ثبت صادرات ۵۷ هزار و ۱۶۵ تنی بلوم و چهار هزار و ۳۵۲ تنی بیلت به ترتیب رشد ۲۲ درصدی و افت ۸۵ درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال داشت.
فولاد کاوه جنوب نیز در مدت یاد شده موفق به صادرات ۲۴۶ هزار و ۸۰۰ تن بیلت (رشد ۲۲ درصدی)‌ و ۱۶ هزار و ۱۱۰ تن آهن اسفنجی (افت ۶۰ درصدی)‌ شد.
صبا فولاد، چهار ماهه ابتدایی امسال را بدون ثبت صادرات بریکت گرم به پایان برد، اما فولاد بناب با صادرات هفت هزار و ۱۷۹ تنی میلگرد، به رشد چشمگیر ۳۴۷ درصدی در همسنجی با پارسال دست یافت.
فولاد بناب در صادرات سایر محصولات فولادی توفیقی نداشت.
در نهایت، چادرملو در چهار ماهه نخست امسال ۸۵ هزار و ۲۴۱ تن بیلت به دیگر کشورها صادر کرد.
برپایه این گزارش، فقط در تیرماه امسال واحدهای بزرگ فولادی کشور ۶۲۰ هزار و ۵۸۹ تن صادرات داشتند که حاکی از افت ۱۳ درصدی در مقایسه با تیرماه ۹۷ است.
پایان خبر/

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.