تعرفه ۴۰درصدی صادرات سنگ آهن خیال فولاد سازان را راحت می کند
روز یکشنبه، ۲۱ مهر، همایشی در سالن دریای نور هتل استقلال با حضور بزرگان صنعت فولاد ایران به نام استیل پرایس برگزار شد.
ششمین دوره استیل پرایس با حضور ۴۰۰ شرکت کننده و ۱۳ سخنران، بزرگتر دورههای پیش، با موضوع “نوآوری در زنجیره توزیع فولاد” در حالی برگزار شد که بازیگران بزرگ این صنعت به همراه معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت به سخنرانی پرداختند.
معرفی مرد سال فولاد ایران، رونمایی از کتاب یندهای تولید آهن اسفنجی و چدن مذاب از اتفاقات مهم این همایش بود.
سخنرانان این همایش مباحثی با محوریت نوآوری را در این رویداد ارائه دادند.
مدیران عامل شرکتهای فولاد مبارکه اصفهان، ذوب آهن اصفهان، آهن آنلاین ، فولاد خوزستان، رئیس انجمن فولاد ایران، معاون طرح و برنامه ریزی وزارت صمت، رئیس هیات مدیره ایمیدرو از جمله سخنرانان این همایش بودند.
در این همایش خبرهای خوشی مانند ارتقاء ایران از رتبه سیزدهم به یازدهم در زمینه رشد در صنعت فولاد یا حمایت شرکت فولاد مبارکه اصفهان از هفت استارتاپ توسط سخنرانان منتشر شد.
در بخشی از این رویداد، منصور یزدیزاده، مدیرعامل ذوب آهن اصفهان ، به عنوان مرد سال فولاد ایران معرفی شد و لوح تقدیر وی توسط معاون وزیر صمت، دکتر خداداد غریبپور، تقدیم وی شد.
سعید زرندی، معاون طرح و برنامهریزی وزارت صمت، از جمله سخنرانان این برنامه بود که در سخنانی، با اشاره به نقش شرکتهای نوآور در توسعه و پیشرفت صنعت فولاد، تاکید کرد: حضور شرکتهای نوآور در دل صنعت فولاد یک نیاز است و شرکتهای فولادی باید حمایت از نوآوری را در برنامههای خود قرار دهند.
عظمیان مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان و منصور یزدیزاده، مدیرعامل آهن اصفهان، در سخنرانیهای خود انتقادی به برخی موارد داشتند.
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان، با انتقاد از رویکرد شرکتهای معدنی در تعامل با فولادسازان تصریح کرد: از تغییر رویکرد شرکتهای معدنی برای تامین سنگ آهن مورد نیاز فولادسازان ناامید شدهایم و با این روند، باید خود وارد حوزه معدن شویم.
یزدی زاده نیز با اعلام این نکته که خام فروشی فعالیت فولادسازان را تحت شعاع قرار داده است، اظهار کرد: امیدوار هستیم تعرفه صادرات مواد اولیه، از ۲۵ درصد به ۴۰ درصد افزایش یابد تا خیال فولادسازان راحت شود.
بهراد منتظری، مدیرعامل آهن آنلاین نیز که در این همایش به سخنرانی پرداخت، در بخشی از صحبتهای خود با انتقاد از نقش واسطهها در بازار فولاد، با ارائه آماری مستدل، مطرح کرد: واسطههای انبارکن با سوء استفاده از جهشهای ارزی ایران و به وجود آمدن دورههای تورم و رکورد، قیمت بازار را تعیین میکنند و به مصرفکنندگان، تولیدکنندگان و حتی بانکها ضرر میرسانند. در حالیکه تولیدکنندهها میتوانند با حمایت از واسطههای شفاف، واسطههای انبارکن را حذف کنند.
در بخش پایانی این رویداد نیز پنل پرسش و پاسخ با حضور پنلیستها برگزار شد و شرکتکنندگان توانستند سوالات خود را از سخرانان بپرسند.
این همایش با ثبت یک عکس یادگاری با حضور شرکت کنندگان پایان یافت.
مفید بود ممنون
مفید بود