افتتاح فاز 2 فولادسازي در آينده اي نزديک

تصویب سود ۳۲۰ریالی به ازای هر سهم در مجمع عمومی فولاد کاوه جنوب کیش (سهامی عام)

0 1,417

مجمع عمومی عادی سالانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش(سهامی عام) برای دوره مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۸، تقسیم ۳۲۰ریال سود به ازای هر سهم را تصویب کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش(سهامی عام) با رعایت پروتکل های بهداشتی ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه ۱۳۹۹ در حالی برگزار شد که این مراسم بصورت زنده نیز از طریق سایت شرکت برای سهامداران پخش می شد.
پس از قرائت قرآن، سرود ملی و خیرمقدم مجری، در ابتدای مراسم مهندس «عبدالمجید شریفی» به عنوان رئیس مجمع عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش انتخاب شد. پس از آن وی از اعضای هیأت رییسه مجمع جهت حضور در جایگاه دعوت کرد.
رئیس مجمع راس ساعت ۱۴ با اشاره به حضور ۴/ ۸۱ درصدی سهامداران و امکان مشاهده این مراسم به صورت پخش زنده، رسمیت جلسه مجمع را اعلام کرد.
مهندس «علی دهاقین» مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با ارائه گزارش عملکرد هیأت مدیره برای دوره مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۸ اظهار داشت: شرکت در سال ۱۳۹۸ رکوردهای متعددی را در حوزه تولید، فروش و صادرات به ثبت رسانده است. فاز ۲ فولادسازی با ظرفیت ۱.۲ میلیون تن و پروژه آبشیرین کن در شش ماهه نخست سال ۱۳۹۹ راه اندازی خواهد شد. وی در ادامه گزارش هیات مدیره شرکت تصریح کرد: سال ۱۳۹۹ از سوی مقام معظم رهبری مدظله العالی به عنوان سال «جهش تولید» نامگذاری شده و این شرکت نیز تلاش دارد با راه اندازی فاز ۲ و افزایش ظرفیت تولید شمش به ۲.۴ میلیون تن، مدیریت هزینه ها، افزایش بهره وری و استمرار صادرات، جایگاه شرکت را به عنوان یک مجموعه فولادساز موثر در کشور و منطقه ارتقا دهد.

دستاوردهای سال ۱۳۹۸

افزایش ۱۵ درصدی مقدار تولید شمش نسبت به سال ۱۳۹۷ (۱۵۶ر۱ هزارتن در مقایسه با ۰۰۹ر۱ هزارتن)
افزایش ۲۳ درصدی مقدار صادرات شمش نسبت به مدت مشابه سال ۱۳۹۷ ( ۸۹۱ هزار تن در مقایسه با ۷۲۷ هزارتن)
افزایش ۲۹ درصدی مقدار فروش شمش داخلی نسبت به سال ۱۳۹۷ (۳۱۲ هزار تن در مقایسه با ۲۴۲ هزارتن)
افزایش ۵۷ درصدی درآمد عملیاتی شرکت نسبت به سال ۱۳۹۷ (۱۸۹ر۵۳ میلیارد ریال در مقایسه با ۸۲۳ر۳۳ میلیارد ریال)
کسب سهم ۱۸ درصدی صادرات شمش فولادی کشور
کسب سهم ۷ درصدی تولید بیلت کشور
پیشرفت فیزیکی ۸۳/۴۳ درصدی پروژه فاز ۲ فولاد سازی (پیشرفت فیزیکی ۲۰/۲۸ درصدی فاز ۲ فولاد سازی طی سال ۱۳۹۸)

نقاط قوت و مزیت های رقابتی شرکت

پروژه محور بودن
صادرات محور بودن
تولید محصولات با کیفیت بالا
به روز بودن تجهیزات کارخانه و بهره مندی از دانش فنی روز
داشتن توان بالای مدیریت در برنامه ریزی، سازماندهی، اجرا، نظارت، هدایت و کنترل
استقرار کامل سیستم یکپارچه MIS-is SUITE
استقرار سامانه عملیات امنیت سایبری (S.O.C)
برخورداری از نیروهای جوان و با انگیزه

افتخارات سال ۱۳۹۸

کسب مقام نخست صادرات بین شرکتهای بنیاد مستضعفان
کسب رتبه ۵۶ در میان ۱۰۰ شرکت برتر از نظر میزان فروش/ درآمد سال ۱۳۹۷ (بر اساس نتایج بیست و دومین سال رتبه بندی ۱۰۰-IMI)
کسب رتبه ۶ در میان ۳۴ شرکت فعال در گروه فلزات اساسی از نظر میزان فروش/ درآمد سال ۱۳۹۷ (بر اساس نتایج بیست و دومین سال رتبه بندی ۱۰۰-IMI)
جزو ۱۰ شرکت پیشرو در رتبه بندی سال ۱۳۹۸ (بر اساس نتایج بیست و دومین سال رتبه بندی ۱۰۰-IMI)
تحقق بیش از ۹۶ درصدی ظرفیت اسمی طی سال ۱۳۹۸ (تولید ۱۵۶ر۱ هزار تن شمش در مقایسه با ظرفیت اسمی ۲۰۰ر۱ هزار تن)
دریافت تندیس طلایی و لوح زرین واحد نمونه صنعتی کشور
واحد نمونه صنعتی استان هرمزگان
صادر کننده نمونه استان هرمزگان برای دومین سال پیاپی
دریافت تندیس شرکت ارزش آفرین در جشنواره ملی حاتم (حمایت از تولید ملی)
کسب تقدیرنامه سه ستاره جایزه ملی تعالی سازمانی

جایگاه شرکت SKS در کشور

مهندس دهاقین با ارایه آماری در خصوص وضعیت تولید فولاد در جهان و ایران، به جایگاه شرکت SKS اشاره کرد و گفت: شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در سال ۹۸، با تولید یک میلیون و ۱۵۶هزار تن بیلت سهم ۷درصدی از کل تولید بیلت و بلوم کشور را به دست آورد که معادل ۹۶درصد ظرفیت اسمی این شرکت است و همچنین با صادرات ۸۹۱هزار تن بیلت، دارای سهمی ۱۸درصدی از کل صادرات این محصول در کشور طی سال گذشته بوده است. وی رشد تولید بیلت این شرکت طی سال های ۹۶، ۹۷ و ۹۸ را به ترتیب ۴۷، ۱۰ و ۱۵درصد اعلام کرد و افزود: روند فروش بیلت نیز از ۹۶۹هزار تن در سال ۹۷ به یک میلیون و ۲۰۳هزار تن در سال ۹۸ افزایش یافته است. از این رقم فروش سال ۹۸، سهم صادرات ۷۴درصد معادل ۸۹۱هزار تن بوده و ۳۱۲ هزار تن نیز در بازار داخلی عرضه شده است. مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش گفت: این شرکت در سال ۹۷، ۶۰۱میلیار تومان سود خالص داشته است که این رقم با افزایش ۶۴درصدی در سال ۹۸ به ۹۷۲میلیارد تومان رسیده است. همچنین عملکرد سرمایه گذاری پروژه های این شرکت(فاز ۲ فولادسازی، آبرسانی و تاسیسات جانبی) بیش از ۵۰۰میلیارد تومان بوده است که ۷۸درصد آن به پروژه فاز ۲ اختصاص یافته است. بیش از ۹۷درصد هزینه های انجام شده معادل ۴۸۹میلیارد تومان از محل منابع داخلی شرکت تامین شده است.

تشریح برنامه های سال ۹۹

تولید ۱,۷۸۷,۵۰۰ تن آهن اسفنجی
راه اندازی فاز ۲ فولادسازی (در وضعیت ذوب آزمایشی)
تولید ۱.۴۳۰.۰۰۰ تن شمش
برنامه ریزی جهت افزایش کیفیت و بهره وری تولید و کاهش ضایعات به منظور کاهش بهای تمام شده تولید
آموزش هوشمند به منظور افزایش مهارت ها و بهره وری نیروی انسانی
بهبود مستمر سیستم های مکانیزه و تلاش در حوزه IT به منظور ارتقاء سطح کیفی اطلاعات
افزایش ظرفیت تولید واحد احیاء به روش تزریق اکسیژن به کوره ها
پیگیری به منظور تکمیل زنجیره ارزشی فولاد
بهره برداری از ظرفیت های ایجاد شده در شرکت
توسعه بازارهای صادراتی

وضعیت پروژه های توسعه

در ادامه این مراسم، مهندس «حمیدرضا سلماسی» عضو هیأت مدیره و معاون طرح و توسعه شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، ضمن تشکر از تلاش شبانه روزی نیروهای پروژه و بهره بردار از اجرای پروژه ها با تکیه بر توان داخلی و بدون حضور کارشناسان خارجی سخن به میان آورد و به تشریح آخرین وضعیت پروژه ها پرداخت: پیشرفت فیزیکی فاز ۲ فولادسازی تا پایان سال ۱۳۹۸، به ۸۳.۴۳ درصد رسید و طی چهارماهه نخست سال ۱۳۹۹ نیز با ثبت پیشرفت ۴.۴درصدی، رقم تجمعی پیشرفت فیزیکی پروژه هم اکنون ۸۷.۸۷ درصد است. وی گفت: در ۲۵ اردیبهشتماه سال ۱۳۹۹ کوره قوس الکتریکی راه اندازی و اولین ذوب نیز در تاریخ ۹ تیرماه انجام شد. با نصب و راه اندازی کوره پاتیلی تاکنون ۲۵ ذوب با موفقیت به ثبت رسیده و سیستم غبارگیر نیز در مدار قرار گرفته است. از سوی دیگر سیستم حمل مواد نیز نصب و راه اندازی شده و با پایان نصب تجهیزات، واحد ریختهگری(CCM) هم اکنون در مرحله پایانی راه اندازی است.
مهندس سلماسی در خصوص پروژه های تامین، تصفیه و توزیع آب نیز خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۱۳۹۴، اجرای خطوط انتقال و آب شیرین کن ROIII و ROIV، با ظرفیت ۱۵هزار مترمکعب عملیاتی شده بود که پمپ برداشت آب از دریا به ظرفیت ۶هزار و ۶۰۰ متر مکعب در ساعت راهاندازی و آب شیرینکن ROV به ظرفیت۱۰هزار متر مکعب در خردادماه ۱۳۹۹، نیز در مدار قرار گرفت و هم اکنون شیرین سازی ۲۵هزار متر مکعب در شبانه روز انجام می شود. همچنین آب شیرین کن ۳۰هزار مترمکعبی نیز آماده بهره برداری است.
وی با تشریح آخرین وضعیت پروژه های زیرساختی نیز گفت: پروژه توسعه پست برق ۲۳۰/۳۳کیلووات GIS جهت تغذیه فاز۲ فولادسازی در تیرماه ۱۳۹۹ مورد بهره برداری قرار گرفته و هم اکنون وظیفه تغذیه کوره فاز ۲ را بر عهده دارد. همچنین احداث تصفیه خانه ها جهت تصفیه پساب کارخانه فولادسازی و احیاءبا ظرفیت تصفیه ۱۳۰ متر مکعب در ساعت در مراحل پایانی و آماده راه اندازی است.

گزارش توسط حسابرس قانونی شرکت ارائه شد و سپس سوالات بصورت آنلاین توسط سهامداران در خصوص الکترود، بازارهای صادراتی و . . . مطرح و پس از پاسخگویی توسط مسئولین شرکت حساب های شرکت مورد تایید قرار گرفت.

بر این اساس مجمع عمومی سالیانه شرکت، تقسیم ۳۲۰ ریال سود به ازای هر سهم را تصویب کرد.

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.