معدنی ها و فولادی ها یکدست سبزپوش شدند

0 424

به گزارش سایت تحلیلی خبری معدن ۲۴، رشد بیش از ۵۷هزار واحدی شاخص کل بورس در جریان معاملات امروز سه شنبه در حالی با نوسان مثبت در بیشتر نمادهای بورسی دنبال شد که در این میان تمامی نمادهای فعال در دو گروه معدنی و فلزی نیز سبزپوش شده و رشد قیمت هر سهم را تجربه کردند. بررسی روند حرکتی شاخص کل بورس در معاملات امروز نشان می دهد که از همان دقایق ابتدایی معاملات ، نماگر اصلی بازار سرمایه تحت تاثیر لیدرهای بازار با شتابی قابل توجه صعود کرد. در این راستا نمادهای فلزی و فولادی نقش مهمی در رشد ۳.۵درصدی شاخص کل بورس داشتند. به طوریکه بیش از ۵۱۰۰واحد از رشد مزبور تحت تاثیر مثبت فولاد مبارکه اصفهان صورت گرفت. در ادامه این روند نیز تاثیر مثبت بیش از ۴۴۰۰واحدی ملی مس ایران قرار داشت. در همین راستا نمادهای معدنی نیز از جمله گل گهر، چادرملو و توسعه معادن و فلزات با رشد هر سهم خود، در صعود شاخص کل بورس نیز بی تاثیر نبودند. بر این اساس تاثیر مثبت ۱۳۷۶واحدی چادرملو، بیش از ۱۹۰۰واحدی گل گهر و ۱۲۳۰ واحدی از «ومعادن» را بر نماگر اصلی بازار سهام شاهد بودیم.
در جریان معاملات امروز بورس تهران، خرید و فروش حدود ۹میلیارد و ۵۰۰میلون سهم به ارزش ۱۱ هزار میلیارد تومان صورت گرفت که حدود یک هزار میلیارد تومان از این رقم به ارزش معاملات گروه فلزات اساسی تعلق داشت. در این صنعت نیز ۴۲۳ میلیارد تومان از معاملات ثبت شده به خرید و فروش سهام «فملی» تعلق داشت. «فولاد» نیز معاملاتی در حدود ۱۸۹میلیارد تومان را در بازار امروز تجربه کرد.
فولاد خراسان نیز در حالی شاهد رشد قیمت ۴درصدی هر سهم در بازار امروز بود که این شرکت با ثبت عملکرد درخشان در سال ۱۳۹۸، عنوان واحد نمونه تولیدی سال ۱۳۹۹ استان خراسان رضوی را به خود اختصاص داد.
گروه معدنی فعال در بورس تهران نیز همانطور که عنوان شد معاملات امروز را با رشد قیمت در تمامی نمادهای سپری کرد. به طوریکه در نهایت شاخص گروه معدنی با رشد ۴.۶درصدی به کار خود پایان داد. در این گروه بیشترین معاملات به خرید و فروش سهام توسعه معادن و فلزات تعلق داشت. به طوریکه «ومعادن» دادوستد ۲۴میلیارد تومانی را در کارنامه خود ثبت کرد. در همین راستا دوقلوهای سنگ آهنی یعنی چادرملو و گل گهر معاملات قابل توجهی را شاهد بودند. به طوریکه مبادله ۱۲.۴میلیارد تومانی «کگل» و ۲۴ میلیارد تومانی «کچاد» در این بازار صورت گرفت. در این راستا ناصر تقی زاده مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در نخستین جلسه مشترک با مدیران عامل شرکت های عضو خانواده بزرگ چادرملو ، با اشاره به اشباع ظرفیت توسعه صنایع فولادی کشور گفت: شرکت عظیمی چون چادرملو نمی تواند تنها متکی به فعالیت در حوزه معدن و فولاد باشد از این رو طرح مدونی تدوین شده که مسیر توسعه این شرکت مهم بورسی را برای ۱۰ سال آینده برنامه ریزی کرده است .
مدیر عامل شرکت معد این نی و صنعتی چادرملو افزود : در نظر داریم برای اجرای طرح های پائین دستی صنعت فولاد و سایر صنایع مرتبط، منطقه صنعتی چادرملو را در محور یزد به طبس اجرا کنیم و برای پیاده سازی این طرح بسیار مصمم و لازمه آن ایجاد هماهنگی و هم اندیشی با سایر شرکتهای است که بخش عمده سهام آنها متعلق به چادرملو خواهد بود. به گفته این مدیر معدنی، در فاز اول، ساخت ۳ واحد صنعتی بزرگ از جمله واحد سوپر مگامدول احیای مستقیم، کارخانه فروسیلیس و کارخانه آجر نسوز در دستور کار قرار گرفته است و به موازات آن، شرکت اکتشافات معدنی و چند واحد تأمین کننده مواد مورد نیاز صنایع فولادی نیز احداث می شود

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.