سعدمحمدی خبر داد:‌

چشم انداز مثبت بازار مس در دهه های آینده

0 845

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به چشم انداز مثبت بازار مس در سال‌های آینده، از آن به عنوان عنصر استراتژیک دهه‌های آتی یاد کرد.

به گزارش خبرنگار ما، اردشیر سعدمحمدی روز یکشنبه در نشست خبری اظهار داشت: در فضای امروز جهانی نزدیک به ۳۹ درصد انرژی تولید جهان از نفت و جریان الکتریسیته ۱۹ درصد از انرژی جهان را تامین می‌کند.
وی بیان داشت: مطابق پیش‌بینی‌ها در سه دهه آینده برنامه‌ریزی‌ها به سمتی است که ۱۳ درصد تامین انرژی از نفت و ۴۹ درصد از الکتریسیته خواهد بود که مهمترین عنصر در این تغییر رویکرد با توجه به قیمت‌ها و قابلیت بالا در انتقال جریان الکتریسیته، مس است.
سعدمحمدی ادامه‌داد:‌ همچنین در ۱۰ سال آینده حداقل ۳۵ درصد خودروها در سطح جهان برقی خواهند شد که به این ترتیب، مصرف چهار تا هفت کیلوگرمی مس در خودروهای امروزی به بیش از ۸۹ کیلوگرم افزایش خواهد یافت؛ بر این اساس بازار بسیار مناسبی برای فلز مس ایجاد خواهد شد.
وی اضافه‌کرد: سرانه فعلی مصرف مس در جهان ۳.۲ کیلوگرم است که پیش‌بینی می‌شود طی دو دهه آینده با افزایش ۱.۳ میلیارد نفری جمعیت جهان، تقاضای اضافی پنج میلیون تنی برای آن ایجاد شود.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خاطرنشان‌کرد:‌ به همه دلایل یاد شده، مس به عنوان یک عنصر استراتژیک در سرمایه‌گذاری مطرح است و شرکت ملی مس نیز با توجه به همین رویکرد و با توجه به کیفیت بالای مس تولیدی در کشورمان برنامه‌ریزی و هدفگذاری کرده است.
وی گفت: کیفیت محصول تولیدی ایران به حدی است که در صنایع های تک و نانو مورد استفاده قرار می گیرد.

** افزایش صادرات مس در سال ۹۹
سعدمحمدی هچنین بدون اشاره به آمارها، از افزایش صادرات مس کشورمان به بازارهای هدف صادراتی در سال گذشته خبر داد.
وی با اشاره به تولید ۲۴ میلیون تن مس در جهان، افزود: ۲۰ میلیون تن از این رقم مربوط به تولیدات ملی و حدود ۴ میلیون تن دیگر ناشی از بازیافت قراضه هاست.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران ادامه داد:‌ در این میان چین با تولید ۹.۵ میلیون تنی و در مقابل تقاضا و مصرف ۱۲ میلیون تنی پیشگام است، با توجه به چشم انداز مثبت رشد اقتصادی این کشور، چین فرصتی برای صنایع مس کشورمان است تا به اجرای برنامه های توسعه‌ای بپردازیم.
وی تصریح کرد:‌ در این راستا ارتقای سطح دانش پرسنل شرکت ملی صنایع مس ایران در دستور کار است تا با ارتقای بهره وری، شاهد کاهش هزینه ها باشیم.
سعدمحمدی همچنین خاطرنشان کرد: مس تولیدی ایران در صدکی از قیمت تمام شده در جهان قرار دارد که جزو کشورهای بسیار خوب محسوب می شود، با این حال نیازمند دستگاه های حفاری و انفجاری به روز، سرمایه گذاری برای کاهش هزینه ها هستیم تا در رقابت برای تصاحب بازارهای جهانی موفق باشیم.
پایان خبر///

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.