معاون معدنی وزارت صنعت:

پیش بینی قیمت جهانی ۱۵ هزار دلاری هر تن مس تا سال ۲۰۲۵/ شکوفا شدن هر چه بیشتر این صنعت

0 618

معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت معدن و تجارت گفت:پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۵ قیمت جهانی مس تا ۱۵ هزار دلار در هر تن نیز برسد که نویدبخش شکوفا شدن بیشتر این صنعت در کشور خواهد بود.

به گزارش معدن۲۴، اسدالله کشاورز امروز یکشنبه در نخستین کنفرانس آنلاین مس در محل هتل المپیک افزود: مجموع معادن مس در کشور ۲۲۵ فقره است که ۱۴۸ فقره آن فعال بوده و از نظر استخراج کان سنگی ۱۰۰ میلیون تن ظرفیت در سال دارد.

وی بیان داشت: اکنون ۱۶ معدن در حال تجهیز در کشور وجود دارد و ۶۵ معدن نیز غیر فعال هستند.

معاون امور معدنی وزارت صمت ادامه داد: به زودی مزایده هایی در این صنعت با حضور وزیر صنعت رونمایی می‌شود.

وی با اشاره به صنایع معدنی وابسته به این صنعت خاطرنشان کرد: اکنون ۶۷ واحد کنسانتره مس با ظرفیت اسمی یک میلیون و ۲۵۷ هزار تن در سال در استان‌های مختلف کشور از جمله آذربایجان و کرمان در حال فعالیت است، همچنین ۵ فقره طرح جدید در حال انجام می باشد.

کشاورز گفت: اکنون ۴ واحد کاتد مس به ظرفیت ۵۱۲ هزار تن در کشور وجود دارد که تولید آنها در سال گذشته ۲۹۰ هزار تن بوده است.

وی خاطرنشان کرد: شمش مس، مفتول مسی ۸ میلیمتر و کمتر از ۸ میلیمتر،تسمه های مسی، ظروف مسی و ورقه های مسی و غیره سایر صنایع پایین دستی صنعت را تشکیل می دهند.

به گفته این مقام مسئول، افزایش قیمت جهانی در ماه‌های گذشته سبب شده تا پتانسیل‌های راکد مانده از ۲۰ سال قبل در کشور نیز فعال شوند بگونه‌ای که اکنون ذخایر کوچک زیر یک درصد نیز در حال فعال شدن بوده و پراکندگی وسیعی در سطح کشور ایجاد کرده اند که شامل واحدهای کنسانتره و فرآوری ۱۰۰ و ۲۰۰ هزار تنی نیز می‌شود.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۵ قیمت جهانی مس تا ۱۵ هزار دلار در هر تن نیز برسد که نویدبخش شکوفا شدن بیشتر این صنعت در کشور خواهد بود.

کشاورز ابراز امیدواری کرد با سیاست‌های وزارتخانه در آینده واحدهای پایین دستی بیشتری در این صنعت شکل بگیرد.

این مقام مسئول وزارت صنعت خاطرنشان کرد: خرداد ماه امسال بسته های سرمایه گذاری جدیدی اعلام خواهد شد که یک بسته آزمایشی نیز برای مس در استان هرمزگان پیش‌بینی شده است.

وی گفت: سایر بسته های سرمایه گذاری در حوزه های سرب و روی در استان تهران، همچنین ۶ معدن در استان‌های سیستان و بلوچستان و کردستان برای واحدهای فرآوری و آن هایی که تعهد احداث واحد فرآوری را داشته باشند واگذار خواهد شد.
پایان خبر/

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.