برگزاری میزهای ساخت داخل فولادی؛ ضربهگیر تحریمها
با توجه به اینکه در سالهای گذشته سمت و سوی تحریمها به گونهای بوده که دشمنان به طور مشخص و موردی روی کالاهای اصلی صنعت فولاد مثل الکترود گرافیتی یا نیدل کک دست میگذاشتند و حتی شرکتهایی که در زمینه حمل این مواد به ایران، انتقال پول آن و … دست داشته باشند را مشمول تحریم قرار می دادند، برگزاری میزهای ساخت داخل فولادی میتواند به عنوان پادزهر و ضربهگیر تحریمها مورد توجه باشد.
به گزارش سایت خبری- تحلیلی معدن۲۴، امروز فرهنگ استفاده از کالای ایرانی در فضای صنعتی کشور جا افتاده و بسیاری کالاهای استراتژیک که پیشتر به سختی از آنها استفاده میشد، اکنون در فضای یاد شده جا برای استفاده از آنها باز شده است.
بطور نمونه امروز در محصول کاتالیست، تابوی استفاده از کالای ایرانی شکسته شده و شرکت ها جز کاتالیست ایرانی به کاتالیست دیگری فکر نمی کنند.
در زمینه کاتالیست های سولفور زدایی، شرکتها به خود اجازه میدهند تا از دانش ایرانی استفاده کند و از جمله فولاد غدیر نی ریز موضوع مهندسی را در کنار تأمین کاتالیست به شرکت گسترش فناوری خوارزمی سپرده است.
تا همین ۱۰ سال پیش هیچ کس ریسک استفاده از کاتالیست ایرانی را نمی پذیرفت، اما امروز شرکت های بزرگ و متوسط فولادی به شرکت های دانش بنیان در این زمینه اعتماد می کنند.
امروز کشور در مرحلهای قرار دارد که اگر هر قطعه، ماده یا وسیله ای از صنعت فولاد توسط شرکتی بومی سازی شود، از آن استقبال میشود.
در این جشنواره و نمایشگاه، نقاط ضعف صنعت فولاد که نیازمند بومیسازی و ساخت داخل است به اطلاع متخصصان رسانده می شود تا با تولید آن نیاز صنعت رفع شود.
در این میان، با توجه به سختگیریهای روز افزون در تحریمها و اینکه شرکتهای صنعتی و معدنی بزرگ هم در شرایط تحریم قرار گرفتهاند، به عنوان یک نیاز واقعی، باید دولت و بخش خصوصی به کمک تولیدکنندگان بشتابند.
به گزارش معدن ۲۴، سومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با رویکرد بومیسازی و توسعه تکنولوژی و در راستای بهرهبرداری حداکثری از توانمندیهای داخلی زنجیره آهن و فولاد کشور از سنگ آهن تا محصول نهایی تعریف شده که ۱۹ تا ۲۱ بهمنماه به میزبانی هتل المپیک تهران برگزار میشود.
این رویداد با هدف کاهش نیاز ارزی در تامین قطعات و تجهیزات، دانش فنی و مهندسی و مواد مصرفی مورد نیاز از طریق ارائه فرصتهای بومی سازی و ساخت داخل برگزار میشود و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت، ایمیدرو و شرکتهای بزرگ فولادی و معدنی در آن مشارکت دارند.
پایان خبر//////