شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان در مسیر تعالی؛

از ورود به بازار نفت، گاز و پتروشیمی تا برنامه‌ریزی برای توسعه دانش

0 829

مدیرعامل شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان ضمن اشاره به دستاوردهای شرکت در سال ۱۴۰۰، گفت: این شرکت به عنوان یکی از شرکت های قدیمی دانش بنیان تولید وظیفه خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و تولید دانش بنیان دو چندان می بیند و به همین دلیل محور برنامه های خود را برای توسعه دانش در مجموعه قرار داده است.

شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان از سال ۱۳۹۰ آغاز به فعالیت کرده است و در زمینه‌های تولید و فروش کاتالیست به عنوان واحد نمونه و همچنین جزو شرکت های فناور و دانش بنیان از طرف حوزه اصلی پتروشیمی انتخاب شده است. این شرکت تولیدکننده انواع کاتالیست صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است که وارد باشگاه تولیدکنندگان کاتالیست DRI شده است .

در همین زمینه، دکتر «مولوی زاده» مدیرعامل شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان در گفت‌وگو با سایت خبری- تحلیلی معدن۲۴ با اشاره به برخی دستاوردهای در سال ۱۴۰۰ افزود: شرکت گسترش کاتالیست ایران پس از رکود چند ساله ای که به دلایل مختلف درآن ایجاد شده بود در سال ۱۳۹۹ توانست فصل جدیدی از حضور خود در صنعت کشور را رقم بزند و در با تلاش و پشتکار تیم جدیدمدیریتی و همکاران پرتلاش این صنعت موفق شد عملکرد مطلوبی را در سال ۱۴۰۰ داشته باشد.

وی بیان‌داشت: تجاری سازی کاتالیست های زنجیره تولید آهن اسفنجی، فروش و بارگزار ی کاتایست های احیاء مستقیم فولاد به شرکت های بزرگ فولادی ایران از جمله فولاد مبارکه اصفهان، فولاد خوزستان و توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، ارتقای سرانه تولید از ۳۰۰ کیلوگرم در سال ۱۳۹۹ به ۳۲۰۰ کیلوگرم در سال ۱۴۰۰، دستیابی به ظرفیت تولید ۲ تن در روز، اشتغال زایی مستقیم برای بیش از ۱۰۰ نفر و ثبت اختراع برای تولید کاتالیست های دانش بنیان، از جمله اقدامات انجام شده از سوی این شرکت در سال ۱۴۰۰ است.

** برنامه های شرکت گسترش کاتالیست ایرانیان در سال ۱۴۰۱

دکتر مولوی‌زاده خاطرنشان‌کرد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۱ به نام شرکت های دانش بنیان و توجه ویژه مقام معظم رهبری به تولید دانش بنیان در کشور، این شرکت به عنوان یکی از شرکت های قدیمی دانش بنیان تولید وظیفه خود را در این عرصه دو چندان می بیند و به همین دلیل محور برنامه های خود را بر منویات رهبر معظم انقلاب برای توسعه دانش در مجموعه قرار داده است.

وی بیان‌داشت: دستیابی به دانش تولیدکاتالیست های نفت، گاز و پتروشیمی از جمله سولفور زدا، شیفت دمای بالا و پایین، ATR و …. و بومی سازی آن، تجاری سازی کاتالیست های فوق الذکر، ورود به بازار نفت، گاز و پتروشیمی، پیاده سازی مدیریت دانش در لایه های پایین سازمانی، همکاری و تولید مشترک با شرکت های صاحب نام تولید کننده کاتالیست در ایران، ارتقای ظرفیت تولیدکاتالیست تا ۲ هزار تن در سال، اشتغال زایی مستقیم۲۰۰ نفر و استفاده از نیروهای دارای معلولیت و کم توان در فرآیند تولید به منظور ایفای نقش مسوولیت اجتماعی، اهم برنامه های این شرکت در سال جدیدخواهد بود.

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.