فاطمی‌امین مطرح‌کرد:

اصلاح ساختار ایمیدرو یک‌شبه میسر نیست/بیشترین فساد در حقوق دولتی معادن است

0 311

به گزارش سایت خبری- تحلیلی معدن۲۴، وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز (شنبه) در نشست خبری اظهار داشت: اصلاح ساختار ایمیدرو یک‌شبه امکان‌پذیر نیست و در این زمینه نقشه راهی ترسیم شده و مسائل اولویت‌بندی شده است؛ به‌طور مثال موضوع صادرات برای وزارت صمت بسیار مهم است، پس از آن اولویت را به تغییر ساختار وزارتخانه، سپس سازمان توسعه تجارت و شهرک‌های صنعتی دادیم و پس از همه اینها ایمیدرو قرار دارد.
وی گفت: عمده فساد در وزارت صمت در صنایع معدنی است که در این زمینه سه مفرّ فساد وجود دارد.
فاطمی‌امین بیان‌داشت: فساد نخست و بزرگترین آنها «حقوق دولتی» است، در این زمینه از اسفندماه پارسال قدامات لازم انجام شده و در نظر داریم به‌منظور شفاف‌سازی، کل حقوق معادن را در سامانه جامع تجارت وارد کنیم.
وی یادآور شد: در حوزه معدن ۳۱۷ بخشنامه، دستورالعمل و مقرره وجود دارد که در برخی موارد متناقض یکدیگر هستند و پالایش آنها در دستور کار است.
وزیر صمت ادامه‌داد: مفر سوم فساد در قالب قراردادهای موجود است.

** اتخاذ تدابیری برای رفع مشکلات بازار فولاد
وی افزود: روسیه با عرضه‌هایی که با قیمت پایین انجام داده، کاهش قیمت زیادی در بازار فولاد ایجاد کرده که در این زمینه تدابیری اندیشیده شده است.
فاطمی‌امین گفت: در موضوع سیمان، با پیش آمدن موضوع قطعی‌های برق، برخی به تصور افزایش قیمت‌ها ناشی از کمبود عرضه، تقاضایی بیش از حد ارائه دادند، اما با توجه به تولید بیش از پنج میلیون تن کلینکر (معادل مصرف یک ماه) در واحدهای سیمانی که فقط نیازمند آسیاب کردن است، التهاب در بازار سیمان غیرواقعی است.

** همکای معدنی با عمانی‌ها
وی خاطرنشان‌کرد:‌ عمان ذخایر معدنی خوبی دارد و اکنون چند شرکت برجسته ایرانی مذاکره های خوبی با فعالان معدنی این کشور انجام داده‌اند.

** برنامه تغییر معماری در شرکت ملی مس
این مقام مسوول بیان‌داشت: شرکت ملی مس معادن متعدد در کشور دارد که شاخص‌ترین آنها در سونگون، سرچشمه و شهربابک است، در این میان معدن مس سونگون به اندازه‌ای بزرگ است که می‌تواند یک مجموعه جداگانه باشد.
وی ادامه‌داد: ‌از اواخر سال گذشته تغییر معماری در شرکت ملی مس در دستور کار قرار گرفت، به این ترتیب که شرکت ملی مس به هلدینگ تبدیل و سایر شرکت‌ها از جمله یک شرکت مبتنی بر معادن مس سونگون زیرمجموعه آن قرار بگیرد.
فاطمی‌امین با اشاره به قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین، خاطرنشان‌کرد: فاینانس بسیاری از پروژه‌های بزرگ معدنی از همین محل خواهد بود.
پایان خبر////

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.