افزایش ۲.۵ برابری سرمایه شرکت فرآورده های نسوز ایران
معدن۲۴: مجمع عمومی فوق العاده شرکت فرآورده های نسوز ایران با نماد “کفرا” از زیرمجموعه های هلدینگ سرمایه گذاری تاصیکو با حضور نمایندگان صاحبان سهام این شرکت در تهران برگزار شد که طی آن افزایش سرمایه بیش از دو برابری مصوب شد.
مجمع عمومی فوق العاده شرکت فرآوردههای نسوز ایران سالیانه منتهی به سال مالی ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۱ با حضور صاحبان سهام شرکت فرآورده های نسوز ایران از شرکتهای تابعه تاصیکو و شستا با توجه به احراز حد نصاب قانونی و اعلام حضور بیش از ۷۲/۴۴ درصد سهامداران در جلسه و همچنین حضور نماینده سازمان بورس و سهامداران دیگر این شرکت به صورت حضوری و سامانه پخش آنلاین، برگزار شد.
در ابتدای جلسه علی تدین مدیرعامل شرکت فرآوردههای نسوز ایران گزارشی از وضعیت عملکرد و فعالیتهای صورت گرفته این شرکت در سال ۱۴۰۱ وبرخی برنامههای پیش رو درسال ۱۴۰۲ ارائه داد.
جایگزینی تجهیزات قدیمی با تکنولوژیهای جدیدتر جهت تحقق ظرفیت ۶۰هزار تنی، اجرای سامانههای ارزیابی عملکرد، مدیریت دانش و همچنین شناسایی منابع تامین جدید داخلی و خارجی به عنوان پروژههای بهبود در سال ۱۴۰۲ عنوان شدند.
وی در ادامه افزود: شرکت فرآورده های نسوزایران، دو پروژه نهاوند و جمبزه را در سال ۱۴۰۱ افتتاح کرد. پروژه جمبزه بزرگ ترین پروژه شرکت است که هدف آن تولید مواد اولیه از منابع داخلی است. درخصوص پروژه جمبزه مطرح کرد: در بخش جرمها رقابت زیاد شده، اما برآورد ما این است که این پروژه بین ۱۰ تا ۱۲درصد بهای تمامشده ما را کاهش خواهد داد و ظرفیت خالی که میتوان به جرمها اختصاص داد را پوشش میدهد. به مرور بخشی از واردات مواد مصرفی آجرها که از خارج تامین میشد را کاهش میدهد. برنامهای برای فروش ماده تولیدی پروژه جمبزه نداریم. کوره این پروژه ۱۸۰۰ درجه بوده که در ایران بینظیر است.
پروژه جمبزه از سال ۹۸ آغاز شد و اسفندماه ۱۴۰۱ به بهرهبرداری رسید، اما این مدت کوتاه تاثیر آن بهصورت شفاف در صورتهای مالی دیده نمیشود و حداقل به ۶ماه زمان نیاز دارد.
تدین گفت: شرکت به سه کارخانه مجزا که داراییهای آنرا افزایش داده است تبدیل شده و پروژه جدید دیگری ندارد. این شرکت در حال حاضر ۱۶ درصد سهم بازار را داراست که تمامی صنایع از قبیل سیمان، فولاد، حرارتی و شیشه را پوشش میدهد. از آنجایی که صادرات از اولویت ها و سیاستهای کلان این شرکت است، تلاش بسیاری برای افزایش صادرات به کشورهای آسیای میانه، روسیه و کشورهایی که قبلا به آن صادرات داشتهایم مثل عراق انجام میدهد.
در ادامه جلسه، سایر اعداد مالی منتهی به سال ۱۴۰۱نسبت به دوره مشابه قبل به صورت ذیل اعلام گردید.
– مبلغ سرمایه شرکت از ۸۰۰،۰۰۰ میلیون ریال به ۲،۰۰۰،۰۰۰ میلیون ریال رسید.
– فروش شرکت با رشد ۲۲ درصد به ۹،۸۸۲،۴۳۳ میلیون رسید.
در انتها مجمع کفرا به ازای هر سهم ۶۵ تومان سود بین سهامداران تقسیم شد.