یک خبره صنعت حفاری عنوان‌کرد:

نبود آموزش، حلقه مفقوده صنعت حفاری

0 132

یک خبره و صاحب‌نظر صنعت حفاری گفت: مشکلات امروز صنعت حفاری بخش معدن کشور ناشی از نبود آموزش‌های مناسب نزد اپراتورها و حفاران است.
«رضایی» در گفت‌وگو با خبرنگار معدن۲۴ درخصوص مهمترین چالش‌ها و ضعف‌ها در صنعت حفاری و مغزه‌گیری، افزود: نخستین مشکل در این حوزه اپراتورها هستند؛ اپراتورهایی که از نظر سواد و تحصیلات در سطح پایینی بوده و هیچ دوره آموزشی را پشت سر نگذاشته اند.
وی بیان‌داشت: این اپراتورها حتی در کنار حفاران و استادکاران خوب کار نکرده اند و باید گفت سطح اطلاعات، دانش و تجربه‌شان در مباحث نگهداری و شناخت دستگاه‌ها در حد صفر بوده و به همین دلیل در سطح عملیاتی و اجرایی کم آورده و نمی‌توانند خوب کار کنند.
این خبره صنعت حفاری با بیان اینکه مشکل از نبود آموزش های لازم در سال‌های گذشته است، به سال‌های ابتدایی دهه ۷۰ (۷۲ و ۷۳) اشاره کرد که در وزارت معادن سابق، کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی تئوری و عملی برای حفاران و اپراتورها برگزار و مدرک داده می‌شد.
وی خاطرنشان کرد: همه حفاران خوبی که امروز در کشور داریم، محصول همان سال ها هستند، اما با اتمام آن دوره ها و تداوم نیافتن آنها، کلاس‌ها و دوره‌هایی به صورت سالی یک بار برگزار شد که مورد استقبال نیز واقع نشد.
رضایی تصریح‌کرد: در صورت تداوم دوره های یاد شده، به طور قطع امروز کمتر با مشکلات این حوزه و خرابی دستگاه‌ها مواجه بودیم.
وی اظهار داشت: در زمینه ماشین آلات حفاری، هیچ مشکلی از نظر فنی و تخصصی نداریم، اما از آنجایی که به دلیل تحریم ها دست‌مان از نظر لوازم یدکی و لوازم هیدرولیک بسته است و با محدودیت مواجهیم، نمی توانیم دستگاه های نو از برندهای مناسب را در اختیار داشته باشیم یا دستگاه‌های مد نظر را بسازیم.
این خبره صنعت حفاری یادآور شد: زمانی از ترکیه در این زمینه جلوتر بودیم و پیش از این کشور، دستگاه های هیدرولیک می ساختیم، حتی RC های تولیدی آنها کار نمی‌کرد و رفع نقص هیدرولیک دستگاه‌هایشان را ما انجام می‌دادیم، اما امروز شاهدیم آنها از ما جلوترند.
پایان خبر///////

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.