رکورد ۲ ساعته توقفات اضطراری در کارخانه کنسانتره ۲.۶ میلیون تنی اپال پارسیان سنگان چگونه کسب شد؟

0 241

ثبت کمترین میزان توقفات اضطراری کارخانه کنسانتره ۲.۶ میلیون تنی شرکت اپال پارسیان سنگان با رکورد ۲ ساعت در حالی به دست آمد که در این راه هیچ وابستگی به خارج وجود نداشت و این مهم با تکیه بر توان متخصصان داخلی حاصل شد؛ به این ترتیب در هزینه‌هایی همچون از دست رفتن تولید، هزینه قطعات تعویضی، هزینه نیروی انسانی، هزینه پیمانکار تعمیراتی و … صرفه‌جویی شد.

به گزارش معدن۲۴، “جواد علیزاده” رئیس دفتر فنی برنامه ریزی تعمیرات کارخانه کنسانتره ۲.۶ میلیون تنی شرکت اپال پارسیان سنگان در این زمینه گفت: خوشبختانه با تلاش و همت روز افزون کارکنان شرکت اپال پارسیان در کارخانه کنسانتره ۲.۶ میلیون تنی در آبان ماه ۱۴۰۲ رکورد کمترین میزان توقفات اضطراری در طول یک ماه به میزان ۲ ساعت به ثبت رسید.
وی خاطرنشان‌کرد: این امر جز در سایه برنامه ریزی و اجرای دقیق تعمیرات، تلاش شبانه روزی نیروها در واحد های مختلف تولید، تعمیرات و برنامه ریزی و در نهایت تدابیر مدیریت کارخانه محقق نمی‌شد.
علیزاده افزود: همه کارخانجات و صنایع روز جهان در تلاشند این توقفات اضطراری که هزینه های زیادی از قبیل از دست رفتن تولید، هزینه قطعات تعویضی، هزینه نیروی انسانی، هزینه پیمانکار تعمیراتی و … برای سازمان تحمیل می کند را کنترل کنند.
وی ادامه‌داد: از طرفی با توجه به اینکه حذف تمامی توقفات تقریبا غیر ممکن است، اما با برنامه ریزی مدون، توانستیم در راستای کاهش میزان توقفات اضطراری رکورد جدیدی به ثبت رسانیم.
وی، دلیل عمده عدم حذف همه توقفات را شرایط خط تولید عنوان کرد و گفت: خط تولید به صورت زنده در حال جریان است، بنابراین در صورت عدم اتخاذ تدابیر تخصصی، اگر این توقف و خرابی اضطراری با حادثه ایمنی و سلامت پرسنل مواجه شود، قطعاً هزینه ها چند برابر می گردد.
علیزاده اضافه کرد: رکورد فوق در حالی به ثبت رسید که میزان کل توقفات برنامه ای و اضطراری درآبان امسال ۲۷ ساعت بود.

** ثبت ضریب دسترسی در حد معیارهای جهانی
وی در ادامه گفت: در این ماه ضریب دسترسی که حاصل تقسیم ساعت کار به ساعت تقویمی است، عدد ۹۶ درصد است که بسیار مطلوب و در حد معیار های جهانی است.
رئیس دفتر فنی برنامه ریزی تعمیرات سنگان در ادامه به نتایج دست‌یابی به این رکورد اشاره کرد و افزود: رسیدن به هدف مذکور مطابق با اهداف تعریف شده و همچنین افزایش اعتمادبه‌نفس کارکنان واحد، ازجمله مهم‌ترین نتایج دست‌یابی به این رکورد بود.
علیزاده در خاتمه ثبت رکورد کمترین توقفات اضطراری را مرهون همدلی، کمک و تلاش جدی کارگران و مدیران این مجتمع و رهنمودهای مدیرعامل محترم شرکت دانست و اظهار داشت: این دستاورد بزرگ، برگ زرینی از ثمره تلاش، همکاری و همیاری پرسنل شرکت اپال پارسیان در واحد های تولید ، تعمیرات ، دفاتر فنی ، بازرگانی ، بومی سازی و واحدهای پشتیبانی و اداری است که بر صفحه تاریخ این شرکت خواهد درخشید.
پایان خبر/////

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.