دبیر کمیته زغال سنگ میدکو عنوان‌کرد:

هدفگذاری میدکو در موضوع زغال سنگ؛ از تولید کک سوزنی تا تولید محصولات جدید با ارزش افزوده بالا

0 310

معدن۲۴- دبیر کمیته زغال سنگ هلدینگ میدکو در خصوص هدفگذاری ها و سیاست‌های این هلدینگ در موضوع زغال سنگ گفت: تولید کک سوزنی در کارخانه فولاد زرند ایرانیان، تهیه پایگاه داده معادن زغال سنگ ایران، ارائه طرح های جامع برای اکتشاف، بررسی مشکل گوگرد در زغال سنگ، جلوگیری از خروج ارز از کشور و ایجاد ارزش افزوده بیشتر و اجرای طرح های چرخه فولاد در چارچوب مسائل زیست محیطی از جمله این اهداف است.

به گزارش معدن۲۴، «احمد سمنانی نژاد» در پنل نخست کنفرانس زغال‌سنگ، کک و الکترود گرافیتی در محل هتل المپیک افزود: برخلاف نگرانی های زیست محیطی در موضوع زغال سنگ، اما این ماده معدنی به عنوان یک منبع اصلی انرژی در اقتصادهای در حال توسعه و نوین مطرح است.

وی گفت: زغال سنگ یک ذخیره استراتژیک و به عنوان یک سبد انرژی پایدار برای کشورها محسوب می شود.

سمنانی نژاد ادامه داد: تولید و استخراج این ماده معدنی در کشور با چالش ها و مشکلاتی از جمله قدیمی بودن زیرساخت های معادن و فرآوری زغال، نگرانی های زیست محیطی، نبود دسترسی به فناوری های نوین به دلیل تحریم ها و مشکلات اقتصادی و به روز نشدن و اصلاح قوانین نظارتی حاکم مواجه است.

وی در عین حال گفت: این ماده معدنی به ویژه زغال سنگ حرارتی از قابلیت صادرات برخوردار است و با انجام نوسازی می توان در راستای ارتقای بهره وری کارخانجات و تولید گام برداشت و با استفاده از شیوه های نوین، مخاطرات زیست محیطی آن را به حداقل رساند.

دبیر کمیته زغال سنگ میدکو خاطرنشان کرد: این هلدینگ انجام اکتشافات تکمیلی و پایش و ثبت محدوده های جدید را در این صنعت در دستور کار دارد.

وی اظهار داشت: از سال ۹۹ تاکنون ۱۰ هزار متر عملیات حفاری در حوزه زغالی طبس و کرمان در این مجموعه انجام شده و در مقوله استخراج نیز افزایش بهره وری با استفاده از روش های مکانیزه و نیمه مکانیزه جزو اهداف است.

سمنانی نژاد، عمده چالش های زیست محیطی زغال شویی ها را شامل گرد و غبار، فاضلاب صنعتی، دپوی نهایی باطله ها، همچنین وجود گوگرد و کاهش کیفیت زغال برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: مطالعاتی درخصوص وجود گوگرد در زغال سنگ تولیدی انجام شده و به نتایج مثبتی رسیده است، همچنین در موضوع استفاده از باطله های طبس برای تولید زئولیت نیز فعالیت های تحقیقاتی با مشارکت دانشگاه علم و صنعت انجام شده است.

دبیر کمیته زغال سنگ میدکو یادآور شد: همچنین استفاده از فناوری خنک سازی به روش خشک در واحدهای کک سازی، منجر به حذف آلاینده ها، کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و بهبود کیفیت تولید زغال سنگ شده است.

پایان خبر/////

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.