رکورد شکنی دکتر جعفری طهرانی در جهان/ از خاور دور تا خاورمیانه، منا و شمال آفریقا، کلاهشان را به احترام تحلیلگر بین المللی آهن، فولاد و صنایع معدنی کشورمان برداشتند
معدن۲۴- حضور در کنفرانس مالزی، فرصتی فراهم کرد تا «کیوان جعفری طهرانی» برای یکصد و شصتمین بار به عنوان سخنران در یک همایش بین المللی خارج از ایران حضور یابد و به ایراد سخنرانی تخصصی بپردازد؛ موضوعی که بیش از هر چیز یک رکورد باورنکردنی و منحصر به فرد محسوب میشود و افتخاری برای جامعه ایرانیان در سرتاسر جهان است.
این در حالی است که جعفری طهرانی در بسیاری ادوار برگزاری همایشهای جهانی به صورت مجازی نیز حضور داشته و به بیان دیدگاه های تخصصی و علمی خود پرداخته که در این محاسبات لحاظ نشده است.
برپایه این گزارش، در پنل پرسش و پاسخ تخصصی که به همین مناسبت در مالزی و به میزبانی کوالالامپور (پایتخت این کشور) برگزار شد، جعفری طهرانی ضمن پاسخگویی به دغدغههای پرسشگران پیرامون وضعیت جنگی منطقه و گسترش جنگ بین جمهوری اسلامی ایران و رژیم اشغالگر قدس و تاثیر آن بر مناسبات اقتصادی بین کشورهای منطقه و جهان، به تشریح وضعیت سنگ آهن و فولاد در منطقه و افق چشم انداز صنعت فولاد سبز و طرحهای توسعه ای کشورها و ادامه راه پرداخت.
وی به ترسیم کلیه خطوط لوله گاز که قرار است این منبع انرژی را به کل خاورمیانه و شمال آفریقا برساند، پرداخت. از خط لوله تاپی گرفته که گاز را از ترکمنستان از طریق ترانس افغانستان به پاکستان و هندوستان می رساند تا خط لوله جدید که هنوز در مرحله مطالعات مقدماتی است و می تواند گاز را از بندر گوادر پاکستان بصورت شناور به بندر صحار عمان برساند و جایگزین پروژه انتقال گاز از کوه مبارک در ایران جهت گاز رسانی به عمان شود که قرار بود در دوران برجام با فاینانس گازپروم روسیه انجام شود، و بالاخره خط لوله دولفین که گاز را از مخزن شمالی قطر به ابوظبی و بالاخره بندر صحار جهت گاز سانی به پروژه های وله و سایر ابر پروژه های فولاد سبز می رساند. اطلاعاتی که هیچ یک از سخنرانان و حاضرین در کنفرانس نداشتند!
جعفری طهرانی که به نمایندگی از ۱۹ کشور منطقه منا شامل خاورمیانه و شمال آفریقا سخن میگفت، توضیح داد: امروز صنعت فولاد ایران با بهرهمندی از گاز، تا ۷۰ درصد سبز شده و امید میرود با تامین انرژی برق و گاز در تابستان و زمستان، شاهد کاهش مشکلات در این صنعت مهم کشورمان باشیم.
وی همچنین به تشریح مگاهاب های در دست ساخت شرکت «وله» در عمان، امارات و عربستان پرداخت که در ادامه، مسیر سبزی را برای صنایع سنگ آهن و فولاد خاورمیانه نوید خواهد داد.
این تحلیلگر بینالمللی آهن، فولاد و صنایع معدنی همچنین خاطرنشانکرد: ایران نیز در تلاش است تا نه تنها از جایگاه فعلی خود در منطقه و جهان عقب نماند، بلکه همکاری و هماهنگی تنگاتنگی با دیگر کشورهای منطقه در جهت رشد و توسعه این صنعت و کل منطقه ایفا کند.
به گزارش معدن۲۴، یکی از نکات جالب توجه در این همایش بزرگ بین المللی، کنار کشیدن نماینده شرکت صاحبنام وله از ایراد سخنرانی در پنل، با حضور دکتر جعفری طهرانی و دانش و اطلاعات فراوان ایشان بود و از این تحلیلگر تمام عیار بینالمللی آهن، فولاد و صنایع معدنی کشورمان با احترام خاصی یاد کردند.
امیدواریم راهی که دکتر جعفری طهرانی تا اینجا پیموده و پرچمی که با تلاش و همت بالای ایشان به نمایندگی از ایران برافراشته شده، از سوی دیگر متخصصان و اهالی فن کشورمان نیز تداوم یابد تا بیش از پیش شاهد شنیده شدن نام ایران و ایرانی در محافل بزرگ بینالمللی باشیم که جز بالندگی و عزت برای جامعه سرفراز کشورمان نبوده و نخواهد بود.