رشد چشمگیر تولید فولاد خوزستان در مهر و آبان ۱۴۰۳:

بازگشت به سطح تولید با رفع محدودیت‌های برق

0 57

معدن۲۴: در دو ماهه مهر و آبان ۱۴۰۳، شرکت فولاد خوزستان موفق شد تولید فولاد میانی خود (بیلت، بلوم و اسلب) را به ۶۵۷،۲۳۶ تن برساند، رقمی که از تولید چهار ماهه ابتدای خرداد تا انتهای شهریور ۱۴۰۳ (۵۴۲،۰۰۵ تن) بالاتر است. این جهش در تولید، سوالاتی را در مورد علل این افزایش مطرح می‌کند.

مهم‌ترین دلیل این تغییر، محدودیت‌های بی‌سابقه برق در چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۳ بوده است. در این مدت، فولاد خوزستان با مشکلات جدی در تأمین برق مواجه بود که تاثیر زیادی بر روند تولید داشت. اما در دو ماه مهر و آبان، با رفع این مشکلات و تامین پایدار برق، شرایط تولید به حالت عادی برگشت و شرکت توانست تولید خود را به طور قابل توجهی افزایش دهد.

به طور کلی، فولاد خوزستان در شش ماه نخست سال ۱۴۰۳، موفق به تولید ۱،۲۳۰،۸۹۴ تن فولاد میانی شد. جالب توجه است که تولید دو ماه مهر و آبان به تنهایی معادل ۵۳.۴ درصد از کل تولید شش ماهه نخست سال است. این آمار نشان‌دهنده رشد چشمگیر تولید در این دو ماه است و اثرات منفی محدودیت‌های برق در نیمه نخست سال را برجسته می‌کند.

اگر محدودیت‌های برق در فصل گرم سال ۱۴۰۳ وجود نداشت، و فولاد خوزستان توانسته بود مانند دو ماه مهر و آبان تولید کند، پیش‌بینی می‌شود که تولید سالانه این شرکت به ۳،۹۴۳،۴۱۶ تن می‌رسید. بعلاوه، با توجه به اینکه ماه‌های نیمه اول سال ۳۱ روزه هستند، امکان تولید بیشتر و عبور از مرز ۴ میلیون تن نیز وجود داشت.

این تغییرات قابل توجه در تولید فولاد خوزستان در شرایط پایدار تامین برق، نشان‌دهنده پتانسیل بالای این شرکت است. در صورتی که مشکلات انرژی برطرف شوند، فولاد خوزستان قادر خواهد بود تا به سطوح تولید بسیار بالاتری دست یابد که تأثیرات مثبتی بر اقتصاد کشور، بازار داخلی فولاد و درآمدهای ارزی از صادرات فولاد خواهد داشت.

در واقع، تولید فولاد خوزستان در مهر و آبان ۱۴۰۳، به وضوح نشان‌دهنده توانمندی بالای این شرکت در شرایط بهینه است و پتانسیل این شرکت برای تولید سالانه‌ای بیش از ۴ میلیون تن، می‌تواند به نفع اقتصاد ملی باشد.

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.