اهداف بلند «کانسار» در بورس

0 23

معدن۲۴:عباسعلی عاقلی مدیرعامل شرکت معدن کاران نسوز در مصاحبه با خبرنگار معدن ۲۴ از آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص عرضه سهام این شرکت در بورس پرده برداشت. 

به گفته وی، فرایند درج نماد این شرکت در بورس انجام پذیرفته و براساس برنامه ریزی های صورت گرفته ارزش گذاری این شرکت تا ۱۵ بهمن انجام می‌شود و احتمالا تا هفته بعد از آن جلسه معارفه «کانسار» در بورس برگزار شود.

به گفته عباسعلی عاقلی، گروه معدن کاران نسوز با نماد «کانسار» شامل یک شرکت اصلی و ۷ شرکت زیرمجموعه است که ۴ شرکت در فرآوری سیلیس فعالیت می‌کنند، دوشرکت عملیات خردایش را برعهده دارد، یک شرکت به عملیات حمل و نقل مشغول است که عمده خدمات آن به شرکت های زیرمجموعه گروه معدن کاران نسوز ارائه می شود و یک شرکت نیز در زمینه تولید بلوک سبک ساختمانی فعالیت دارد.

عاقلی در خصوص اهداف تعیین شده برای تامین مالی از بورس اظهار داشت: این شرکت به دلیل تقاضای بالا برای محصولات، طرح های توسعه متعددی را در دست اقدام دارد که یکی از آنها افزایش تولید شرکت به ظرفیت ۳۰۰ هزار تن است و امیدواریم این طرح تا بهار سال آینده به مرحله اجرا برسد.

وی ابراز امیدواری کرد که با عرضه سهام در بورس بخش قابل توجهی از سرمایه مورد نیاز برای طرح های توسعه ای تامین شود و شرکت بتواند در مدت زمان کوتاهی میزان تولید و سودسازی خود را افزایش دهد.

عاقلی تاکید کرد که وجوه تامین مالی شده از بورس تماما در توسعه واحدهای تولیدی این مجموعه سرمایه گذاری خواهد شد و این موضوع می تواند بازدهی سرمایه گذاری ها را به نحو قابل توجهی افزایش دهد.

به گفته عاقلی شرکت معدن کاران نسوز با ظرفیت ۲۰ هزار تن در سال ۱۳۷۲ وارد بازار سیلیس کشور شد که در سال ۱۴۰۲ این ظرفیت را به ۶۷۲ هزار تن ارتقاء داده است.

وی ابراز امیدواری کرد که ظرفیت تولید این شرکت در ۱۴۰۳ به ۷۰۰ هزار تن و سال ۱۴۰۴ به یک میلیون تن برسد که رشد ۵۰ برابری ظرفیت تولید این شرکت از بدو تشکل گیری آن را نشان می دهد.

مدیرعامل «کانسار» خاطر نشان کرد که این شرکت تنها شرکت سیلیسی در ایران است که ۸ معدن سیلیس در اختیار دارد که باعث شده همواره بخشی از معادن در حال استخراج و بخش دیگری از آنها در حال آماده سازی باشند و تولید با بالاترین کیفیت در این شرکت همواره در جریان باشد.

وی ادامه داد، ظرفیت معادن در اختیار شرکت بالغ بر ۴۵ میلیون تن تخمین زده شده است که می تواند بیش از ۳۰ سال برداشت مستمر مواد اولیه مورد نیاز گروه را تضمین کند.

عباسعلی عاقلی با اشاره به گزارشات مالی شرکت در خصوص رشد سودسازی در سال‌های گذشته و پیش رو بیان داشت: سال گذشته حدود ۵۲۰ میلیارد سود خالص شناسایی کردیم که به نسبت سال ۱۴۰۱ حدود ۶۰ درصد افزایش داشته است.

به گفته وی سودسازی شرکت در سال ۱۴۰۳ نیز حداقل ۴۰ درصد بالاتر از سال ۱۴۰۲ خواهد بود که این رقم پس از محاسبات نهایی می تواند به ارقام بالاتری نیز دست یابد.

به گفته عاقلی رشد سودسازی شرکت عموما به دلیل افزایش کیفیت محصولات بوده و این موضوع نیز به دلیل فعالیت مستمر بخش تحقیق و توسعه مجموعه رخ داده است.

وی اظهار داشت در بخش ماسه ریخته گری اطلاعات جامعی از تولید محصولات ریخته گری در کشور در اختیار داریم و پیش از تولید محصولات در کارخانه ها برای تامین ماسه سیلیس مناسب برای آنها اقدام می کنیم. همچنین در بخش شیشه نیز محصولات مورد نیاز برای تولید در این بخش را با بهترین کیفیت در اختیار کارخانه جات تولید قرار می دهیم که این موضوع به حفظ بازار فروش شرکت کمک بسیار زیادی خواهد کرد.

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.