پیش‌بینی وضعیت اقتصادی و عرضه تقاضای مواد معدنی تا ۲۰۳۰

0 27

معدن۲۴: در سال‌های آتی، شکاف عرضه و تقاضای جهانی مواد معدنی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت که تأثیرات اقتصادی قابل توجهی در پی خواهد داشت. مطابق با اطلاعاتی که در جدول جدیدی ارائه شده، روند زیر را برای برخی از مواد معدنی مهم می‌توان پیش‌بینی کرد:

۱. لیتیوم: عرضه لیتیوم در سال ۲۰۲۴ برابر با ۱,۱۸۱,۰۰۰ تن بوده و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۳۰ تقاضا به ۲,۷۲۸,۰۰۰ تن برسد. برای پاسخگویی به این تقاضا، نیاز به تامین اضافی ۱,۵۴۷,۰۰۰ تن لیتیم از ۵۲ معدن وجود دارد.

۲. کبالت: طی این دوره، کبالت نیز با افزایش تقاضا مواجه خواهد شد. از عرضه ۲۷۲,۰۰۰ تن در ۲۰۲۴ به تقاضای ۴۰۱,۰۰۰ تن در ۲۰۳۰، نیاز به تامین ۱۲۹,۰۰۰ تن اضافی از ۲۶ معدن می‌باشد.

۳. نیکل: عرضه نیکل که در ۲۰۲۴ برابر با ۳,۵۶۶,۰۰۰ تن بوده، تا سال ۲۰۳۰ به ۴,۹۴۹,۰۰۰ تن می‌رسد و نیاز به تامین ۱,۳۸۳,۰۰۰ تن اضافی از ۲۸ معدن است.

۴. گرافیت طبیعی و مصنوعی: هر دو نوع گرافیت برای پوشش تقاضای پیش‌بینی‌شده نیاز به افزایش قابل توجه در تولید دارند. در مجموع ۴۳ معدن و کارخانه برای این منظور نیاز است.

۵. منگنز، اسید فسفریک، مس و عناصر نادر: نیز همه با افزایش تقاضا مواجه خواهند شد، که برای مواد مانند مس و اسید فسفریک بزرگترین تامین نیاز خواهد بود.

این موارد نشان‌دهنده اهمیت استراتژیک مدیریت منابع و سرمایه‌گذاری در معادن و کارخانه‌ها برای پاسخگویی به نیازهای آینده جهانی می‌باشند. هم‌چنین تلاش برای فناوری‌های دوستدار محیط زیست و بهره‌وری از منابع، می‌تواند به بهبود پایدار اقتصادی و زیست‌محیطی منجر شود.

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.