سعدمحمدی:

سرفصل جدید برای سرمایه‌گذاری نوین و هایتک در کشور، با عناصر نادر خاکی/ باطله‌های سنگ آهن مستعد سرمایه‌گذاری عناصر نادر خاکی

0 55

معدن۲۴- مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: با دستیابی به دانش تفکیک عناصر نادر خاکی، فصل جدیدی برای سرمایه‌گذاری‌های نوین و هایتک به منظور دستیابی به ارزش افزوده بالاتر در کشور شکل گرفته است.

“اردشیر سعدمحمدی” در گفتگو با خبرنگار سایت خبری- تحلیلی معدن ۲۴ افزود: با توجه به اینکه مجموعه معادن و فلزات و شرکت تجلی توانسته به دانش تفکیک عناصر نادر خاکی دست یابد و هر ۱۷ عنصر نادر (یعنی ۱۵ عنصر از گروه لانتانیتدها به همراه اسکاندیوم و پالادیوم) را جدا کند، با استفاده از این دانش که پایلوت آن نیز انجام شده، امیدواریم به زودی شاهد سرمایه‌گذاری برای تولید این عناصر نادر خاکی باشیم.
وی گفت: با توجه به اینکه معادن ما برای خوراک این کارخانه در منطقه یزد قرار گرفته، امروز تصمیم گیری شد تا بتوانیم سرمایه‌گذاری را با تولید این عناصر نادر خاکی در کشور برای نخستین بار برنامه‌ریزی کنیم.
سعدمحمدی ادامه داد: حداکثر طی دو سال آینده این عناصر به تفکیک در کشور قابل دسترسی است.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات خاطرنشان کرد: اهمیت این مساله از آن جهت است که می‌تواند سرفصل جدیدی برای سرمایه‌گذاری نوین و هایتک در کشور باشد و به همین دلیل سرفصل جدیدی برای سرمایه‌گذاری در کشور خواهد بود که می‌تواند ارزش افزوده بالاتری نسبت به سایر صنایع به ارمغان بیاورد.
وی اظهار داشت: هم اکنون در مرحله اخذ مجوز تاسیس کارخانه هستیم و به محض اینکه شرایط و مجوزها اخذ شد، برنامه کلنگ زنی و افتتاح کارخانه را شاهد خواهیم بود.
سعدمحمدی در خصوص باطله‌های مواد معدنی و اینکه آیا امکان سرمایه‌گذاری عناصر نادر خاکی در باطله‌ها وجود دارد یا خیر، گفت: این مهم بستگی به دانشمان دارد و فقط موضوع سرمایه‌گذاری مطرح نیست؛ خوشبختانه این دانش در اختیار ما قرار گرفته و در تلاشیم این مهم را عملیاتی کنیم.
وی تاکید کرد: در صورت تحقق این برنامه، در باطله‌های سنگ آهن می‌توانیم شاهد این عناصر باشیم.
مدیرعامل ومعادن که یکی از سخنرانان اصلی کنفرانس طلا، نقره و مس استیل پرایس در خرداد ماه امسال است، تصریح کرد: پیش‌بینی‌های فاندامنتال حاکی از افزایش قیمت طلا و روند صعودی قیمت آن طی هفته‌ها و ماه‌های آینده است که نشان می‌دهد این عنصر با ارزش، بسیار استراتژیک و اقتصادی برای جهان بوده و آینده‌ای کاملاً مثبت دارد.
پایان خبر///

اولین کنفرانس بین‌المللی طلا، نقره و مس در خاورمیانه
تهران، ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

 

https://t.me/steelprice

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.