مدیرعامل شرکت آتیه فولاد سنگان:
ارزش بیش از ۱۰۰ همتی سرمایهگذاریهای انجام شده در فولاد سنگان/ انجام مطالعات نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی بادی/ احداث کارخانه تولید کنسانتره جدید و افزایش ظرفیت کارخانه گندلهسازی
معدن ۲۴ – مدیرعامل شرکت آتیه فولاد سنگان با اشاره به ارزش بیش از ۱۰۰ همتی سرمایهگذاریهای انجام شده در فولاد سنگان، گفت: این شرکت در برنامههای توسعه ای خود، ایجاد کارخانه جدید تولید کنسانتره، افزایش ظرفیت کارخانه تولید گندله و همچنین احداث نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی بادی را در برنامه دارد.
به گزارش معدن۲۴، امیر رضازاده در جریان نمایشگاه “فرصتهای سرمایهگذاری در استان خراسان و منطقه خواف” اظهار داشت: منطقه خواف با داشتن معادن غنی سنگ آهن به عنوان یکی از محورهای توسعه صنعت فولاد کشور مطرح است.
وی با اشاره به مشکلات کلان صنعت فولاد کشور گفت: زنجیره تامین فولاد از معدن تا محصول گسترده است و با توجه به شعار فولاد مبارکه (“از سنگ تا رنگ”) به دنبال آن هستیم که زنجیره فولاد را از معدن تا محصول نهایی دنبال کنیم. شرکت فولاد سنگان نیز به عنوان یکی از اعضای این زنجیره در تهیه ماده اولیه معدنی و تبدیل سنگ آهن به کنسانتره و گندله نقش اساسی دارد.
مدیرعامل آتیه فولاد سنگان بیانداشت: یکی از مشکلات در این حوزه خام فروشی مواد معدنی است و امیدواریم بتوانیم زیرساختهایی را آماده کنیم که تا حد امکان این زنجیره را تکمیلتر کنیم.
وی همچنین نوآوری و فناوری را یکی دیگر از چالشهای اصلی صنعت فولاد کشور برشمرد.
وی خاطرنشانکرد: شهرستان خواف به عنوان یکی از محورهای توسعه فولاد کشور، ظرفیت خوبی را در منطقه ایجاد کرده و در این نمایشگاه به دنبال آن هستیم که این فرصتها و ظرفیتها را بهتر معرفی کنیم. شرکت فولاد سنگان همچنین در توسعه فعالیت خود در زمینه مسئولیتهای اجتماعی اتفاقهای خوبی را رقم زده است.
رضازاده یادآور شد: این شرکت علاوه بر تولید کنسانتره و گندله سنگ آهن و سایر محصولات جنبی که نیاز اولیه سایر شرکتهاست، تولید پودر بنتونیت و گلولههای فولادی را نیز در دستور کار دارد.
** رفع چالش حمل و نقل با تجهیز ناوگان ۵۰۰ دستگاهی کامیون
وی ادامه داد: شرکتهای تولید آهن اسفنجی یا احیا باید در مناطق پرآب یا نزدیک به دریا واقع باشند، اما عمده این شرکتها در مرکز کشور به و به دور از آب هستند که چالشهایی از جمله چالش حمل و نقل را به دنبال داشته است.
مدیرعامل شرکت آتیه فولاد سنگان اظهارداشت: به دلیل یک خط بودن راه آهن، به ناچار به سایر روشهای حمل و نقل روی آوردهایم و شرکت فولاد سنگان ۵۰۰ دستگاه تریلی خریداری کرده تا پاسخگوی نیاز منطقه باشد.
وی، موضوع انتقال آب از دریای عمان به خراسان را دیگر موضوع برشمرد که فولاد سنگان در آن مشارکت داشته است، به طوری که قرار است ۵ برابر نیاز منطقه آب به اینجا منتقل شود که نوید خوبی برای مردم خواهد بود.
** چهارخطه کردن جاده خواف- تربت جام
رضازاده به اصلاح جاده خواف به تربت جام و چهار خطه کردن آن اشاره کرد که عواید آن علاوه بر شرکت به مردم منطقه نیز برمیگردد.
وی حجم سرمایهگذاری انجام شده در فولاد سنگان را بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت آتیه فولاد سنگان خاطرنشان کرد: کنسانتره و گندله تولیدی این شرکت قابلیت صادرات دارد، اما در یک نگاه جامعتر هرچه مواد اولیه در زنجیره تبدیل به محصول نهایی شود، به ارزش افزوده بالاتری دست خواهیم یافت و ترجیح ما این است که این محصولات به شرکتهای داخلی عرضه کنیم.
وی گفت: در این راستا برای احداث یک مگامدول کارخانه احیا در منطقه سنگان سرمایهگذاری کردهایم تا زنجیره را یک مرحله جلوتر ببریم. بنابراین فعلاً صادرات نداریم.
رضازاده بیانداشت: امکان تولید روزانه ۱۸ هزار تن گندله در فولاد سنگان وجود دارد اما به دلیل یک خطه بودن راه آهن، بین ۱۰ تا ۱۲ هزار تن آن در روز حمل میشود؛ لذا تنها گزینه ما حمل و نقل جادهای است که در این راستا اقدام به خرید ۵۰۰ دستگاه کامیون و کشنده کردهایم که علاوه بر اشتغال مستقیم رانندگان، اشتغال غیر مستقیم را نیز به دنبال دارد و اولویت ما استفاده از رانندگان بومی است.
وی گفت: امیدواریم با همکاری دولت بتوان خط آهن را دو خطه کرد تا محصول را ارزانتر به دست مصرف کنندگان نهایی برسانیم.
مدیرعامل شرکت آتیه فولاد سنگان ادامهداد: یکی دیگر از مشکلات موجود در فولاد سنگان این است که به دلیل واقع شدن در منطقه مرزی، جذب نیروی با تجربه با تحصیلات بالا در آن به راحتی میسر نیست.
وی افزود: با توجه به خلاء یک سری تخصصها در این مجموعه، با عقد قرارداد بلندمدت با دانشگاهها به دنبال رفع نیازهای پژوهشی و مطالعاتی مان هستیم، همچنین با ارائه آموزشهای بلندمدت حین کار، اعزام نیروهای انسانی به شرکت فولاد مبارکه و تشویق همکاران به طی مدارج علمی، به دنبال رفع نیازها هستیم.
رضازاده خاطرنشان کرد: با تاسیس نخستین پردیس صنعتی کشور با ایجاد ارتباط بین شرکتهای دانش بنیان و فولاد سنگان، نیازهای زیادی از این مجموعه از طریق پردیس به شرکتهای دانش بنیان اعلام شده است.
وی با اشاره به ناترازی انرژی در کشور گفت: قطعیهای مکرر برق، میزان تولید را کاهش داده است و ما در گروه فولاد مبارکه به عنوان شرکتی پیشرو ریسک کار را پذیرفتهایم و به دنبال احداث یک نیروگاه ۲۰۰ مگاواتی بادی هستیم تا در این زمینه علاوه بر رفع نیازهای خود، بخشی از نیاز کشور را پوشش دهیم که مطالعات این نیروگاه در حال انجام شدن است.
وی همچنین احداث کارخانه تولید کنسانتره ۲.۵ میلیون تونی و بهسازی کارخانه ۵ میلیون تنی گندله و افزایش ظرفیت آن به ۷.۵ میلیون تن را از جمله برنامههای توسعه ای شرکت فولاد سنگان برشمرد.
اولین کنفرانس بینالمللی طلا، نقره و مس در خاورمیانه
تهران، ۲۷ خرداد ۱۴۰۴
۰۲۱۸۸۹۹۴۶۸۵/ ۰۹۳۶۱۵۸۴۷۸۸
با ما همراه باشید