سال پر افت و خیز کچاد/ تقسیم سود ۳۸ تومانی

0 13

معدن۲۴: مجمع عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو امروز با حضور ۷۴ درصد از سهامداران برگزار و طبق مصوبه این مجمع، به ازای هر سهم ۳۸۰ ریال سود تقسیم شد.
فرید دهقانی، مدیرعامل چادرملو، در تشریح عملکرد و برنامه‌های شرکت، به مهم‌ترین دستاوردها و چالش‌های سال گذشته اشاره کرد.
به گفته دهقانی، سال ۱۴۰۳ ‌برای چادرملو سالی موفق در اجرای پروژه‌ها بود. او گفت: کارخانه کنسانتره بهاباد (عصر نوین بهاباد) نیز با سرمایه‌گذاری معادل ۲۴ میلیون یورو به بهره‌برداری رسید.»
وی همچنین از پیشرفت ۶۲ درصدی پروژه احداث کارخانه آهن اسفنجی در شهرستان اقلید (استان اردبیل) با مشارکت شرکت‌های هم‌گروه و غیرهم‌گروه و سرمایه‌گذاری ۱۱۰ میلیون یورو خبر داد و افزود: در پروژه اقلید نیز پیشرفت ۲۱ درصدی حاصل شده است.
مدیرعامل چادرملو ادامه داد: در حوزه تأمین سنگ‌آهن، پروژه‌های مشارکتی برای بهره‌برداری حداکثری از باطله‌ها و افزایش بهره‌وری حمل‌ونقل ریلی در دستور کار ما قرار دارد.
دهقانی با اشاره به شرایط پولی کشور و سیاست‌های انقباضی، افزود: ما برای نخستین بار در میان شرکت‌های بزرگ فولادی، انتشار گواهی سپرده و تأمین مالی آنلاین را با هدف کاهش وابستگی به بانک‌ها و متنوع‌سازی منابع مالی راه‌اندازی کردیم.
مدیرعامل چادرملو اعلام کرد: عملکرد چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۴ نشان‌دهنده رشد قابل توجه در تولید، فروش و سرمایه‌گذاری است و نویدبخش آینده‌ای روشن، هم در سودآوری و هم توسعه شرکت است.
دهقانی با اشاره به اهم پروژه‌های جاری شرکت گفت:
• «کارخانه گندله‌سازی شماره ۲ با سرمایه‌گذاری ۲۰۵ میلیون یورو و پیشرفت ۴۰ درصدی،
• نیروگاه سیکل ترکیبی با ارزش ۲۴۵ میلیون یورو و پیشرفت ۹۰ درصدی،
• نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی با رشد ۷۰ درصدی،
• و پروژه آنومالی A10 از جمله طرح‌های مهم در دست اجرا است.
وی همچنین از پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده شامل پروژه D19 دشت یوز، دو نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی، کارخانه ذوب‌آهن سرمد ابرکوه و کارخانه کنسانتره عصر نوین بهاباد یاد کرد.
دهقانی با تأکید بر جایگاه بالای چادرملو در صنعت فولاد گفت: چادرملو ۱۳ درصد کنسانتره، ۱۰ درصد آهن اسفنجی و ۶ درصد شمش فولادی کشور را تولید می‌کند. البته در سال ۱۴۰۳ به‌دلیل کاهش استخراج، تعمیرات اساسی و محدودیت‌های انرژی، تولید سنگ‌آهن کاهش یافته و به ۷.۹ میلیون تن رسیده است.
او اعلام کرد این محدودیت‌ها منجر به تولید نشدن یک میلیون تن کنسانتره، ۶۷ هزار تن گندله، ۱۹۷ هزار تن آهن اسفنجی و ۱۰۸ هزار تن شمش فولادی شده است.
مدیرعامل چادرملو درباره تأمین آینده شرکت گفت: اکتشاف ذخایر جدید، دریافت پروانه و خرید معادن از جمله اقدامات ما بوده است. تاکنون ۲۱ محدوده معدنی ارزیابی و دو محدوده برای مزایده انتخاب شد. همچنین معدن چاه گز به تملک شرکت درآمده است و در انتظار نتیجه چهار مزایده دیگر نیز هستیم.
او افزود: در سه ماهه ابتدایی امسال، شرکت در مزایده های مهمی برای بلوک‌های معدنی مربوط به طلای هیرد، زر‌شوران و ساریجلو حضور داشته و اقدامات گسترده‌ای نیز در زمینه اکتشاف محدوده‌های انرژی اتمی در استان یزد انجام شده است.
دهقانی در پایان گزارش داد: علی‌رغم افت مقادیر تولید در سال گذشته، رقم فروش شرکت تغییر محسوسی نداشته و در برخی بخش‌ها، حتی رشد چشمگیر تولید ثبت شده است. از جمله رشد ۱۳ درصدی در تولید کنسانتره، ۹۲ درصدی در گندله و ۱۰۰ درصدی در آهن اسفنجی.

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.