تحقق ۹۵۰۰ میلیارد تومان سود خالص در بهار امسال در شرکت ملی مس
مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران از کسب ۹۵۰۰ میلیارد تومان سود خالص در سه ماهه نخست امسال در این شرکت خبر داد.
به گزارش روز سهشنبه سایت خبری تحلیلی معدن ۲۴، “اردشیر سعدمحمدی” امروز در جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: این رقم یک وضعیت شفافیت صعودی را برای شرکت ملی صنایع مس نشان میدهد.
وی با اشاره به بازدهی سهام شرکت در ۱۵ ساله گذشته خاطرنشان کرد: پارسال رکورد خوبی را در شرکت شاهد بودیم و سهم بازار ما ۲۸۲ درصد رشد داشت که در مقایسه با سود ۲۰ درصد بانکی بسیار چشمگیر است.
سعدمحمدی اظهار داشت: شرکت ملی صنایع مس ایران اکنون سومین شرکت برتر فعال بورسی است و بیش از ۸۸۳ هزار نفر سهامدار حقیقی دارد.
وی بیان داشت: از ابتدای امسال تا پایان بیست و هفتمین روز از تیرماه، در کل استخراج ۱۰ درصد، در سنگ سولفور یک درصد، در آند ۸ درصد، در کاتد ۶ درصد و در مس محتوی ۶ درصد از برنامه جلو هستیم و به طور نمونه در کاتد در این مدت تاکنون ۹۴ هزار و ۶۵۲ میلیون تن تولید به ثبت رسید.
سعدمحمدی ابراز امیدواری کرد کارخانه و معدن درآلو تا پایان امسال به افتتاح برسد، همچنین کارخانه و معدن در زار در سه ماه نخست ۱۴۰۱ به افتتاح برسد که ۱۵۰ هزار تن به ظرفیت کنسانتره مس اضافه خواهد کرد.
وی یادآور شد: ۵۰ سال بود که سرباره های ذوب سرچشمه روی زمین مانده بوده و اکنون در حال تبدیل آن به کنسانتره با ارزش هستیم و گفت با احداث کارخانه فلوتاسیون سرباره سرچشمه اجرایی خواهد شد که هیچ پولی بابت حقوق دولتی، حمل و نقل و خاکبرداری نخواهد داشت.
مدیرعامل شرکت صنایع مس ایران بیان داشت: این مهم برای نخستین بار در ایران اجرایی میشود و برای خاتون آباد و ذوب سونگون نیز اجرایی خواهد شد.
وی گفت: تا یک سال آینده ۴۰ هزار تن به ظرفیت کنسانتره شرکت اضافه خواهد شد که ارزش آن ۷۵۰ میلیون دلار حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان خواهد بود که به درآمدهای شرکت اضافه خواهد شد.
سعدمحمدی همچنین به ظرفیت یک میلیون و ۶۱۰ هزار تنی اسید سولفوریک شرکت اشاره کرد که با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون یورویی در بندرعباس قرار است به اسید فسفریک تبدیل شود.
وی ادامه داد: با توجه به تجارت بین المللی ۷.۵ میلیون تنی اسید فسفریک که ۳.۵ میلیون تن آن را هندوستان مصرف میکند، مشکلی در صادرات آن نخواهیم داد، همچنین نیاز کشور به کود فسفات که سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن است برطرف خواهد شد.
این مسوول همچنین از افتتاح نخستین کارخانه تولید کاتد در آذربایجان تا پایان امسال خبر داد که کارخانههای کاملاً سودده بوده و طی آن ۲۵ میلیون تن خاک های کم عیار که بیش از ۳۰ سال روی زمین مانده بود مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
سعدمحمدی یادآور شد: تکنولوژی مورد استفاده در این کارخانه هیپ لیچینگ است که برای نخستین بار در ایران و سومین در جهان خواهد بود.
پایان خبر/
آقای سعد محمدی الودگی معدن مس رفسنجان انواع مریضی ها و تخریب کشاورزی واب و محیط زیست را برای رفسنجان برجا گذاشته ولی شما به بهانه مسولیت اجتماعی معدن مس رفسنجان میلیاردها تومان از سرمایه رفسنجان را صرف استادیوم و باشگاه و جاده و… در کرمان کرده اید روزی باید جوابگوی این غارت اموال مردم مظلوم رفسنجان باشید