دکتر پورابراهیمی در جمع مردم راور خبر داد:
افتتاح خط جدید کارخانه فولاد راور با ۳۰۰ نفر اشتغال جدید طی چند ماه آینده
معدن۲۴:تجهیزات کارخانه لاستیک فوق سنگین راور وارد این شهرستان شده است
دکترمحمدرضا پورابراهیمی در جمع عزاداران حسینی شهرستان راور اظهار داشت: ما وصیتنامه شهدا و به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی را از یاد نمی بریم که این نظام، انقلاب و رهبری به برکت وجود سیدالشهداست و اگر این نظام و حکومت اسلامی نباشد، نامی از سیدالشهداء علیه السلام برده نمی شود. کما اینکه قبل از انقلاب عزاداری قدغن بود.
پورابراهیمی در ادامه تصریح کرد: علی رغم همه مشکلات و سختی هایی که در طول سال های گذشته به وجود آمده، امروز در مسیر حرکت انقلاب فعالیت های جدیدی شکل گرفته که اثرات آن در عرصه های مختلف به زودی اعلام خواهد شد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس افزود: هفته گذشته بعد از بازدید مناطق سیل زده، بازدید از مجموعه اقتصادی داشتیم و این خبر را اعلام می کنم ماموریتی مهم تر از حل مشکلات اقصادی، معیشتی و اشتغال جوانان نداریم.
وی اظهار داشت: امروز اعلام می کنم ۸۰ درصد پروژه بریکت سازی در کنار فولاد راور پیشرفت دارد و نزدیک ۳۰۰ نفر شغل جدید و ۵۰۰ نفر به صورت غیرمستیقم تا پایان سال در همین واحد صنعتی اضافه می شود.
دکتر پورابراهیمی گفت: کار کارخانه لاستیک فوق سنگین راور تمام شده و تا سه ماه دیگر عملیات ساخت سوله ها انجام می شود و طرح بزرگی است که تا پایان سال عملیات خط اول به بهره برداری می رسد و این پروژه از خروج ارز از کشور جلوگیری می کند.
وی تصریح کرد: در زمینه اشتغال های فردی هم خوشخبتانه امسال سهمیه گرفتیم و کسانی که متقاضی دریافت وام خوداشتغالی با کارمزد چهار درصد هستند، این امر در شهر راور اجرا خواهد شد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه اظهار داشت: دو قطعه از مسیر کرمان – راور در گردنه خراسانی و حسین آباد آماده است و امیدواریم در سفر رئیس جمهور به استان کرمان(پایان هفته جاری) مصوباتی که در این زمینه و مسیر راور – دیهوک که مربوط به خراسان جنوبی است و کمک گرفتیم، نهایی و اجرا شود.
وی افزود: در بحث آب راور، خط انتقال دوم خلیج فارس که به خراسان می رود، توافق کردیم با وزارت صمت که در مسیر انتقال، راور از آب شرب و صنعت استفاده کند و هر چه آب صنعت و شرب را جدا کنیم، ظرفیت آب کشاورزی خود به خود افزایش می یابد.
دکترپورابراهیمی تصریح کرد: در بحث قنوات و بهره برداری بهینه از آب موجود هم باید مدیریت کنیم و جهاد کشاورزی منابع خوبی برای اجرای سیستم آبیاری نوین گذاشته اما هنوز دو سوم آبیاری در شهرستان راور غرقابی است که بخش عمده آب در این روش هدر می رود.