اختلاف شاخص تولید فولادهای پیشرفته در ایران با معیارهای جهانی

0 372

دبیر کنفرانس فولاد و مواد اولیه با نگاهی بر فولادهای پیشرفته با ارزش افزوده بالا استیل پرایس عنوان کرد: صرف نظر از فقدان آمار کامل و جامع از میزان نیاز داخلی کشور به فولادهای پیشرفته و بررسی توان تولید، می بایست مزیت تولید بر اساس فراوانی مواد اولیه مورد نیاز، بررسی شود

دکتر بیتا بصیرانی در گفت و گو با معدن ۲۴ درباره ضرورت های برگزاری این کنفرانس گفت: برگزاری دهمین کنفرانس استیل پرایس ، بهانه ای است که به موضوع کنفرانس که همان فولادهای پیشرفته و با ارزش افزوده است بپردازیم.مدتی است که در بعضی نشست های تخصصی سخن از فولادهای فولاهای آلیاژی و با ارزش افزوده صحبت می شود .

او افزود: صنعت فولاد ایران با قرارگیری در جایگاه دهمین فولادساز بزرگ دنیا، نیاز به پوست اندازی و برداشتن گام بعدی خود در مسیر جدیدی را دارد .تولید فولاد های پیشرفته، تضمین تولید مستمر صنعت فولاد در کشور می باشد از مجموع یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تن فولاد تولیدی در جهان طی سال ۲۰۲۱ حدود ۱۲% آن به این نوع فولاد اختصاص دارد، اما این آمار در کشور ها در حدود ۵% است. 

بصیرانی ادامه داد: با توجه به مصرف اینگونه فولاد ها در صنایع حساس و با اهمیت همچون نفت و گاز و پتروشیمی، پزشکی، نیروگاهی و …. افزایش سبد تولید فولاد های آلیاژی به غیر از سودآوری استراتژیک است.

او ادامه داد: با توجه به مواد معدنی مورد نیاز در تولید این محصولات از جمله ، منگنز، کروم، مولیبدن و … به روز رسانی طرح جامع فولاد از این زاویه ضروری به نظر می رسد. همچنین با بررسی عرضه و تقاضای داخلی و‌ بین المللی ، ابعاد این صنعت بیشتر آشکار می شود. فارغ از نتیجه بررسی های فوق، امروز تولید هوشمندانه و بالاترین ارزش افزوده، کلید طلایی چرخه فولاد است.

بصیرانی تصریح کرد: در راستای شناخت این صنعت، اولین رویداد تخصصی در کشور در این خصوص در خردادماه ۱۴۰۱ توسط استیل پرایس برگزار شد. در اولین کنفرانس به بررسی وضعیت فعلی کشور و تولید کننده گان اصلی این صنعت پرداخته شد و تولیدکنندگان ضمن ارائه روند کار خود  ، برنامه های آتی خود را ارائه نمودند. با توجه به جدید بودن این صنعت در ایران ، دومین رویداد تخصصی در این خصوص در مهرماه سال جاری در شرف برگزاری است . 

او اضافه کرد: در دومین کنفرانس بر آن هستیم که به صورت تخصصی تر و با نگاهی ویژه به این موضوع بپردازیم.دهمین کنفرانس استیل پرایس با بررسی و‌ فولادهای آلیاژی از دیدگاه تکنولوژی و بازرگانی و‌سابقه ، آینده این صنعت را پیش بینی می کند. همچنین با توجه به برنامه های کشورهای همسایه ایران از جمله عربستان و عمان برای اینگونه تولیدات ، بازنگری در طرح های در حال اجرا و یا آتی در این زمینه و همچنین پیش بینی آینده فولادهای ساختمانی در دستور کار خود دارد.

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.