کنفرانس بین‌المللی آلومینیم ایران اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود

0 1,248

به گزارش معدن ۲۴، منصور سلطانیه دبیر علمی پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی آلومینیم ایران (IIAC2018) هدف از برگزاری این رویداد بزرگ علمی و صنعتی را ارائه آخرین دستاوردهای علمی مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی و در کنار آن توانمندی­‌ها و آخرین تکنولوژی­‌های صنعت و برقراری ارتباطی بین این دو بخش برشمرده و افزود در پی آن هستیم تا اهمیت صنعت آلومینیم را به مسئولان یادآور شویم.

به گفته وی، پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی آلومینیم ایران (IIAC2018) از چهارم تا ششم اردیبهشت‌ سال ۹۷ در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: لزوم برگزاری این کنفرانس در مقیاس بین‌المللی این است که پتانسیل علمی و صنعتی خود را برای شرکت­‌های خارجی ارائه کرده تا در نهایت زمینه­‌های سرمایه­‌گذاری آنها در صنعت آلومینیم ایران فراهم شود.

سلطانیه گفت: در مجموع از ۱۰۷ چکیده مقاله ارسالی به دبیرخانه، ۷۴ مقاله کامل از دانشگاه‌­ها و صنایع داخلی و همچنین از مراکز تحقیقاتی در سراسر دنیا از جمله ATIE Uno Informatica و Italtecno از ایتالیا، Hatch Ltd از کانادا و ABB Metallurgy از سوئیس پذیرفته شده است که ضمن اینکه همه­ مقالات در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهند شد، مقالات برتر نیز در شماره اختصاصی مجله­ علم و مهندسی مواد دانشگاه علم و صنعت ایران (IJMSE) منتشر خواهد شد. این مجله در انیستیتو اطلاعات علمی (ISI) پذیرفته شده است.

 وی تصریح کرد: اگرچه این کنفرانس پس از چهار دوره برگزاری جایگاه خود را در عرصه­ علمی، صنعتی کشور و همچنین در حوزه­ بین‌­الملل یافته است، اما روند رو به رشد استقبال از کنفرانس در مقیاس بین‌­المللی نسبت به دوره‌­های گذشته متوقف شده و علت اصلی آن احتیاط افراد و شرکت­‌های خارجی از حضور در ایران به دلیل برخی فشارهایی است که سرمنشاء سیاسی دارند.

دبیر علمی پنجمین کنفرانس و نمایشگاه بین­‌المللی آلومینیم ایران (IIAC2018) در پایان با بیان این نکته که لازمه تولید آلومینیم داشتن معادن بوکسیت نبوده، بلکه در اختیار داشتن انرژی ارزان است؛ یادآور شد: مزیت­ اصلی کشور ایران در این زمینه، بهره‌­مندی از انرژی ارزان­‌قیمت نفت و گاز است و ابراز امیدواری کرد: سیاست­‌های مسئولان کشور به جای صادرات مستقیم گاز، با بهره‌برداری حداکثری از میادین مشترک گازی، تولید برق و درنهایت تولید و صادرات آلومینیم جایگزین شود که این امر ضمن ایجاد اشتغال مولد در کشور، ارزش‌­افزوده­ محصول صادراتی را افزایش داده و موجبات رونق صنعت و اقتصاد کشور را نیز فراهم خواهد کرد.

منبع خبرگزاری فارس
ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.