مردان بزرگ خاک را به هنر کیمیا کنند/ طلای تفتان شاهکار تفکرات توسعهای در کشور
معدن۲۴- سالها بود که از طاووس زیبای سیستان و بلوچستان فقط پای زشت آن به ما نشان داده میشد، اما این روزها مردانی طلایی با جراتی مثالزدنی و دلی همچون شیر، سرمایهها را روانه این سرزمین کمتر توسعه یافته کردهاند تا بلکه بار دیگر شاهد شکوفایی و آبادانی در دیار “رستم دستان” باشیم.
باری این روزها توجهات یک بار دیگر به این استان جنوب شرق کشور جلب شده است، جایی که سالها با تبعید، اشرار، مهاجرت، محرومیت، خشکسالی، قاچاق و اتباع بیگانه شناخته میشد، اما امروز غیورمردان صنعتی کشورمان در جوار کوههای آتشفشانی تفتان به دنبال طلا؛ این فلز تعیین کننده تجارت و قدرت در سطح جهان هستند.
صحبت از فعالیت شرکت طلای تفتان است، شرکتی که گرچه فاز نخست فعالیت خود را با تولید ۵۰۰ کیلو طلا آغاز کرده اما به همت رادمردانی همچون “امیرحسین نادری” مدیرعامل تاصیکو میرود تا به شرکت شماره یک ایران در عرصه تولید طلا تبدیل شود و در افق ۱۴۰۹ تولیدی بیش از همه آنچه در کشور تولید میشود، دست یابد.
مطابق برنامه زمانبندی شده، شرکت طلای تفتان در آن سال به تولید سالیانه ۱۱ هزار کیلوگرم شمش طلا خواهد رسید که بیش از کل تولید ۱۰ تنی شمش طلا در کشور است. تولید و توسعهای که قرار است به همت بومیان همین منطقه اتفاق بیفتد.
این مهم علاوه بر اینکه ایران اسلامی را در تولید و بهرهبرداری از طلا در جهان در موقعیت ممتاز قرار خواهد داد، به توسعه و آبادانی هرچه بیشتر سیستان و بلوچستان کمک خواهد کرد. توسعهای که پیش از هر چیز مرهون افکار توسعهطلبانه و محرومیتزدایانه امیرحسین نادری مدیرعامل تاصیکو است که ثابت کرد دنباله “راحت الحلقوم” نیست و عمران و آبادانی مملکت خود را نه در مناطق توسعه یافته، بلکه در مناطق محروم دنبال میکند و در این راه از ریسکها و عدمحتمیتها نمیهراسد. دیدگاهی که اگر چراغ راه دیگر مدیران و مسئولان کشورمان باشد، نتیجه قطعی و مسلم آن توسعه متوازن و همه جانبه ایران عزیز خواهد بود.
پایان////