کمبود گندله کشور را جبران کردیم
کمبود گندله کشور را جبران کردیم،٨ رکورد تولیدی در مردادماه امسال در گل گهر شکسته شد.
مهندس تقی زاده : این رکوردها در وهله اول به لطف خدا و در مرحله بعد با همت و تلاش خستگی ناپذیر تمامی مدیران, پرسنل و عوامل این مجموعه به وقوع پیوسته است.
نام مجموعه معدنی و صنعتی گل گهر به گوش سراسر کشور و بیشتر از آن به گوش همشهریان سیرجانی آشناست. این مجموعه از ابتدای راه اندازی تا کنون تمامی تلاش خود را به کار گرفته است تا در حرکت چرخ های صنعت این مرز و بوم سهمی داشته باشد و هر روز بیش از پیش حرفی در این زمینه برای گفتن داشته باشد. مصداق این سخنان در یکی دو ماه گذشته بر همگان آشکار شد و مجموعه گل گهر در بخش تولید گندله سازی و کنستانتره توانست به ۸ رکورد درخشان دست یابد.
با توان بیشتر جلو می رویم
مهندس ناصر تقی زاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گل گهر ضمن تشکر از همت و تلاش تمامی پرسنل این مجموعه می گوید: این رکوردها در وهله اول به لطف خدا و در مرحله بعد با همت و تلاش خستگی ناپذیر تمامی مدیران, پرسنل و عوامل این مجموعه به وقوع پیوسته است تا بتوانیم برای سربلندی و آبادانی ایران و سیرجان گامی هرچند کوچک برداریم. وی همچنین بر ادامه فعالیت های این مجموعه تاکید می کند و می گوید: قابل ذکر است ما به همین رکوردها بسنده نمی کنیم و تمام توانمان را برای افزایش تولید به کار می گیریم تا در آینده ای نه چندان دور به اهداف متعالی و تعریف شده شرکت معدنی و صنعتی گل گهر دست یابیم.همچنین ایشان در این راستا میگوید: در کارخانه های کنستانتره این مجموعه در مرداد ماه ۲۵ درصد بیشتر از ظرفیت طراحی شده به تولید رسیده ایم. و در کارخانه های گندله ۸ ماه زودتر از موعد مقرر به ظرفیت تولید رسیده ایم که این امر اتفاقی بینظیر در بین کارخانه های فولادی است و این نشان دهنده این موضوع است که گل گهر واقعا صنعتی شده است به این منظور که میتواند یک کارخانه را در یک بازه زمانی خیلی کوتاه راه اندازی کند و به بهره برداری برساند. تقی زاده اضافه میکند: بنا داریم در ادامه سال و به منظور رسیدن به اهداف عالیه شرکت گل گهر تولید کنستانتره را به ۱۵ میلیون تن و تولید گندله را به ۱۰ میلیون تن برسانیم و گفتنی است به دنبال آن هستیم که گل گهر در مجموع تولید محصولات گندله و کنستانتره به تولید ۲۵ میلیون تن برسد.
وی در پایان گفت: برنامه دیگر گل گهر این است که در معدن شماره ۱ نیز به استخراج ۱۲ میلیون تن سنگ آهن برسیم و قابل ذکر است تا کنون ۱۵ درصد از این برنامه طراحی شده جلوتر هستیم.
تاراج منابع کشور