کارنامه صدر تامین در سال مالی ۱۴۰۱/ سرمایه گذاری جهت دار در طرح های معدنی کمتر توسعه یافته
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدر تامین(تاصیکو) به تشریح عملکرد این مجموعه در سال مالی ۱۴۰۱ پرداخت و اهم فعالیت ها و پروژه های در دست اجرای این مجموعه را تشریح کرد.
به گزارش معدن ۲۴، امیر حسین نادری در نشست مجمع عادی سالیانه شرکت سرمایه گذاری صدر تامین (تاصیکو) درباره عملکرد این مجموعه اظهار کرد: خوشبختانه در سال مالی گذشته موفق شدیم که در همه زیر مجموعه ها عملکرد مثبتی از خود نشان دهیم، برای امسال عرضه اولیه مجموعه پارس تامین را در بازار سرمایه خواهیم داشت که سال ها کار اکتشاف مختلفی در آن انجام شده است. از این رو در حال اخذ مجوز درج و پذیرش در بورس برای این مجموعه هستیم.
او افزود: در سال ۱۴۰۲ افزایش سرمایه مجموعه از ۳۱۰۰ به ۶۷۵۰ میلیارد تومان رسیده است و رتبه اول را در میان شرکت های سرمایه گذار فلزی بدست آورده است. در مجموع ۱۴ شرکت مدیریتی و ۶ شرکت غیرمدیریتی زیر مجموعه تاصیکو هستند که در میان شرکت های مدیریتی ۷۱ درصد بوسی و ۲۹ درصد غیر بورسی هستند.
نادری عنوان کرد: روند سود عملیاتی تلفیقی هلدینگ سرمایه گذاری صدر تامین افزایش ۳۴ درصدی پیدا کرده و در سال ۱۴۰۱ به ۱۰ هزار و ۵۸۴ میلیارد تومان رسیده است. همچنین روند سود خالص تلفیقی هلدینگ سرمایه گذاری صدر تامین در سال ۱۴۰۱ به ۹۸۲۷ میلیارد تومان رسیده که افزایش ۳۱ درصدی را نشان می دهد. از سوی دیگر روند درآمدهای عملیاتی شرکت اصلی هلدینگ سرمایه گذاری صدر تامین با افزایش ۷۰ درصدی در سال ۱۴۰۱ به ۷ میلیارد و ۷۰۴ میلیون تومان رسیده است.
مدیر عامل تاصیکو در بخش دیگری از صحبت هایش درباره اهم اقدامات و دستاوردهای این مجموعه در سال مالی گذشته گفت: شناسایی طرح های معدنی در استان های مستعد و در عین حال کمتر توسعه یافته کشور جهت سرمایه گذاری و توزیع عادلانه ثروت، اخذ مجوز های اولیه جهت ایجاد صندوق پروژه سهامی عام با محوریت عناصر گرانبها، بررسی بیش از ۳۵ طرح سرمایه گذاری شرکت ها و هلدینگ با سرمایه گذاری ۵۰ هزار میلیارد تومان و بهره برداری از تعداد ۳ پروژه سرمایه گذاری ۵۰۰ میلیارد تومان و اشتغال زایی ۱۰۰ نفر در سال مالی ۱۴۰۱ از جمله برنامه و اقداماتی بوده است که در سال مالی گذشته در مجموعه صدر تامین انجام شده است.
او در بخش دیگری از صحبت هایش درباره وضعیت شرکت ذوب آهن عنوان کرد: ذوب آهن فی نفسه می تواند کارخانه سودآوری باشد. ظرفیت نیروی انسانی فوق العاده ای دارد که می تواند تولید با ارزش افزوده بالاتر انجام دهد. ذوب آّن توانست در حوزه ریلی در سطح ملی کشور را خودکفا کند.