تکمیل زنجیره های بالادستی و پایین‌دستی در اولویت کار فولاد خوزستان

0 1,076

محمد کشانی مدیرعامل فولاد خوزستان در اولین نشست خود بعدازظهر سه شنبه یازدهم مهرماه این مطلب را در سالن کنفرانس ساختمان مدیریت عامل، در جلسه راهبری شرکت خطاب به معاونین و مدیران شرکت بیان کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، مهندس کشانی در تشریح بیانات خود اظهار داشت: در استراتژی ابتدایی شرکت فولاد خوزستان، باید تکمیل زنجیره های بالادستی و پایین دستی در اولویت کار قرار بگیرد، البته در جلسات متفاوت مسئولین آن‌ها مشخص شده، امّا برای تصمیم سازی و اجرای برنامه‌ها، درگیر بودن تمام عزیزان درتمام لایه‌ها الزامی است.
مدیرعامل فولاد خوزستان در ادامه سخنان خود، با اشاره به اینکه دیگر امکان توقف برای شرکت وجود ندارد، افزود: باید سعی در بقای خود در بازار بنماییم. اگر بخواهیم سخن را از سوی H.S.E شروع کنیم، تأمین با حفظ کیفیت، امّا به ظرفیت برای تمامی واحدها الزامی است، یعنی اولویت بر مبنای کیفیت است.
وی همچنین با اشاره به نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی شرکت گفت: اولویت بندی به گونه ای شده که در بخش گندله سازی بتوانند عملیاتی انجام بدهند که مسائل آسیب‌رسان روی سایت و نیروی انسانی که در معرض آن قرار دارد، تدابیری اندیشیده شود که به حداقل برسد تا به این دلیل که ما باید به روند تولید خود ادامه بدهیم. امّا از آن‌ طرف نیروی انسانی مهمترین سرمایه شرکت ما به شمار می‌آید. باید کیفیت تولید به حدّی برسد که کمترین خطر ممکن برای کارکنان شرکت بوجود آید. اینکه به‌چه میزان برسانیم، مطلبی است که باید با استفاده از مشاورین داخلی و خارجی بر روی آن بحث و بررسی انجام شود.
کشانی خاطرنشان کرد: H.S.E خط‌قرمز ما است و باید ایمنی، بهداشت و محیط زیست، سرلوحه کمیته راهبری قرار بگیرد. هر تصمیمی میگیریم، این محوریت باید در آن تصمیم گیری دیده شده باشد. ما بدون ایمنی و بهداشت مناسب، رضایت‌مندی درستی از سوی همکاران دریافت نخواهیم کرد.
کشانی افزود: به همکارانی که دست اندرکار H.S.E هستند، تأکید می کنم، حتماً افسران ایمنی را تشکیل دهید. زیرا قدرت واحد ایمنی به اندازه ای است که می‌تواند تولید را تحت‌الشعاع قرار دهد. عوامل پیشگیرانه، باید به اندازه‌ای باشد که حوادث را به صفر برساند. این مطلب جزو مطالبات واحد H.S.E می‌باشد که توسط نظرسنجی های آغاز هر سال به واحد توسعه و برنامه ریزی برای تصمیم گیری درطول سال آینده ارسال شود.
وی طرح تشویق و تنبیه را الزام آور دانسته گفت: من هموار تشویق را مقدم بر تنبیه می دانم و از معاونت منابع انسانی درخواست می نمایم، با وجود تنبیه اگر بتوانیم تشویق مناسبی داشته باشیم، اعتقاد من بر این است که تأثیر مناسبی بر تنبیه خواهد داشت. در بحث کارکنان، آموزش یکی از مهمترین کارها بشمار می‌رود. باید به مسئله ارتقاء کارکنان و جانشین پروری، اهمیت بیشتری بدهیم و جدی بگیریم. درخواست من این است که در این رابطه تدبیر و نیاز سنجی لازم انجام شود که با فرا رسیدن زمان بازنشستگی کارکنان باتجربه با مشکل روبرو نشویم.
کشانی تاکیدکرد:تصمیم و اراده براین‌است که در چارت سازمانی، تا لایه های پایینی، حس مسئولیت پذیری شکل گرفته باشد. یعنی سعی کنیم خاکریزهای خود را خراب نکنیم. کسانی که در لایه سرپرست هستند، مشکلات، در لایه سرپرست حل شود و سطوح بالاتر منتقل نشود یا در سطح مدیر و نهایتاً معاون؛ بیشترین سعی خود را دربرطرف نمودن مشکل بنمایندو اگر توان تصمیم گیری در واحد مربوطه نبود، لایه های بالاتر می‌تواند مشاوره خوبی برایشان باشد.
کشانی با اشاره به روند کاهشی فروش در شش ماهه دوم یاد آور شد: تدابیر رفتار با بازار به دست مدیران شرکت است و باید به گونه‌ای عمل شود تا کاهش پیش‌بینی شده به حداقل برسد. انتظاری که از مدیریت و کارکنان واحد فروش وجود دارد،این است که بتوانند برنامه ریزی بلندمدتی برای وصل به شرکت های مصرف کننده و تنوع مشتریان داشته باشند تا بشود بحث تریدرها را برای رسیدن به محل‌ های مصرف و بازار پایدار مدیریت نمود.
مدیر عامل با اشاره به امکان کار زیاد در بخش خرید اظهار داشت: سود درخرید مناسب، وجود دارد. توصیه ای که به واحد خرید می شود، تنوع در انتخاب پیمانکاران است و ارزیابی عملکرد دوره‌ای می باشد. اگر ما بتوانیم از منابع معتبر، مواد با کیفیّت، با قیمت مناسب و زمان مناسب خریداری نماییم، در سود آوری و قیمت تمام شده می توانیم درباره بهای تمام شده و هزینه بعنوان یک اولویت در جلسه ای جداگانه بررسی خواهد شد. گزارش‌ها از واحد مالی استخراج خواهد شد، اما ورود آن در واحد های مربوطه می باشد که قیمت ها به آنها گفته خواهد شد تاهمکاران، برنامه کاهش قیمت تمام شده را سرلوحه کار خود قرار بدهند.

ممکن است از اینها هم خوشتون بیاد
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.